Upoznajte lijepu suprugu Christiana Eriksena - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Upoznajte lijepu suprugu Christiana Eriksena

Užasna drama odigrala se u subotu, 12. juna na utakmici između Danske i Finske. Jedan od najboljih danskih igrača Christian Eriksen (29), srušio se na terenu i doktori su ga počeli oživljavati, a minute su izgledale kao vječnost.

Njegova nevjenčana supruga Sabrine Kvist Jensen (25), u suzama je preskočila ogradu i došla na teren, ali joj nisu dopustili da dođe do Crhistiana koji je nepomično ležao na travi. Mlada žena bila je izvan sebe.

Ovo je prvi put da je svijet preko ekrana vidio Eriksenovu suprugu iako su zajedno od augusta 2012. godine. Sabrina je inače vrlo diskretna kad je u pitanju njihov privatni život. Nema profil na društvenim mrežama, a fotografije objavljuju samo kad Christian to želi. Sabrine i Christian imaju dvoje djece. Sinčića Alfreda Eriskena rodila je 2018. godine, samo nekoliko dana prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva, a mališan je nedavno proslavio 3. rođendan. U decembru 2020. rodila je i djevojčicu.

Iako živi s jednim od najpoznatijih fudbalera na svijetu, Sabrina, inače profesionalna stilistica, život je podredila porodici i suprugovoj karijeri.

Eriksen i porodica selili su se nekoliko puta. Igrao je najprije za Ajax, pa su živjeli u Amsterdamu, a zatim su preselili u London gdje je igrao za Tottenham. Konačno skrasili su se 2020. u Milanu, kad je on počeo igrati za Inter, koji je ove godine prvi put nakon 11 godina postao prvak Italije.

Iako je Christian dobro plaćeni fudbaler, Sabrina je, prije no što je rodila, radila u jednoj modnoj kompaniji, a i dalje vodi dobrotvornu organizaciju koja pomaže siromašnoj djeci.

Izvor: 24sata.hr

Danas objavljeno

Jutjuber optužen da je namjerno srušio avion zbog pregleda

Vanja A

Adele u suzama odgodila nastupe u zadnji čas!

Vanja A

Šta se dešava sa tijelom ako se pretjerano znojite i u zimskim danima

Vanja A

Ostavite komentar