Upoznajte Kristinu, prelijepu izabranicu Aleksandra Mitrovića - BIGportal.ba
Ex Yu

Upoznajte Kristinu, prelijepu izabranicu Aleksandra Mitrovića

Njihova ljubav traje već godinama, a u vanbračnoj zajednici dobili su sina i ćerku.

Poznati fudbaler, reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović, dugi niz godina uživa u ljubavi sa Beograđankom Kristinom Janjić.

Kako je više puta do sada isticao, Kristina je njegova najveća snaga, te da je osnivanje porodice nešto najljepše što mu se ikada desilo.

– Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najljepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osjećaj da vas neko čeka kod kuće uvijek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tjera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih volio da uvijek čuje samo lijepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gdje nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga djeca – rekao je Aleksandar prije nekoliko godina.

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler i njegova dvije godine starija izabranica upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, koji je tada bio njegov saigrač, a ljubav između njih odmah je planula, nakon čega su otpočeli ozbiljnu vezu.

Nakon što su u martu 2016. godine dobili prvo dijete, sina Luku, već krajem 2017. godine poželjeli su dobrodošlicu i ćerkici.

I dok se mnogi pitaju od čega je sazdan mladić koji gotovo u svakoj utakmici da go, kakve su mu životne navike, ali i šta voli da radi van terena, on niže brojne uspjehe.

Kako je na terenu pravi lav, tako je i u privatnom životu. Aleksandar, iako veoma mlad, ima stabilnu porodicu kojoj je veoma posvećen.

Upravo je Kristina jednim dijelom je zaslužna zbog toga što Aleksandar mirne glave može da ode na utakmicu i ne razmišlja o svim onim problemima koji čine svakodnevni život.

Kako Kristina tvrdi, Aleksandar je svojevremeno pokušavao da je osvoji, a ubrzo nakon što su izašli, ljubav je planula i otpočeli su ozbiljnu vezu.

Na pitanje kako je nedavno u maju zaprosio Kristinu, Mitrović je izjavio:


– Zaprosio sam je u porodičnom okruženju, dok smo večerali u našoj kući, i baš je bila u šoku. Nije to očekivala. Gledala me je zbunjeno, kao da ne shvata šta se dešava.

Ipak, par se potrudio da sačuva i vrijeme za zajedničke trenutke, a kada uspavaju djecu, izlazak u grad ili restoran im je omiljen.

Inače, kako se može vidjeti na Kristininom Instagramu, ova Beograđanka nije zapostavila sebe, tako da se redovno bavljenje sportom podrazumijeva.

https://www.instagram.com/p/B1wYv0FpICv/

Glossy

Danas objavljeno

Za Milicu Pavlović ljeto još uvijek traje, pozirala u nikada izazovnijem izdanju

Vanja A

Milan Marić ovim gestom dokazao da čvrsto stoji uz žene

Vanja A

Nikolija se našla na meti kritika fanova

V.R.

Ostavite komentar