“UPLAŠIO SAM SE DA ĆU UMRIJETI” Glumac i danas osjeća posljedice od korona virusa - BIGportal.ba
Ex Yu

“UPLAŠIO SAM SE DA ĆU UMRIJETI” Glumac i danas osjeća posljedice od korona virusa

Glumac Svetislav Bule Goncić (60) strahovao je za svoj život kada se zarazio koronom, a kako kaže i danas osjeća posljedice opasnog virusa.

Naime, glumac ističe da se odmah javio u Zemunsku bolnicu kad je početkom jula primjetio prve simptome virusa. Zbog upale pluća i povišene temperature deset dana je bio prikovan za bolničku postelju.

– Uplašio sam se da ću umrijeti! I to je normalno… Strahovao sam i da će zbog mene i moja porodice snositi posljedice – počeo je glumac, pa opisao kako se osjećao tokom borbe sa virusom.

– Čim sam osjetio malaksalost i bol u plućima i glavi, izmjerio sam temperaturu. Jedva sam ustao iz kreveta i otišao u ambulantu. Kada su mi doktori uradili neke provjere i snimili pluća, ustao sam i krenuo kući. Rekli su mi: “Kuda, bre ideš?!” Ostaješ ovdje da ležiš. Kakva kuća?!” Testirali su me, imao sam koronu…

Goncić kaže da je sve vrijeme bio na infuziji.

– Dobijao sam antibiotike i vitamin C. Prvih pet dana ljekari su pratili da li mi se stanje pogoršava. Pošto kod mene nije bilo promjena ušao sam u takozvanu bezbjednu zonu. I dan danas, prošlo je četiri mjeseca i osjećam se kao da imam kaiš oko grudi. I dalje teško dišem, osjećam neki napor… – rekao je glumac za Informer.

Danas objavljeno

Da li znate ko je djevojčica sa slike?

Vanja A

Dijana Đoković nakon mnogo godina otkrila

Vanja A

“Praktična žena” Nataša Pavlović: Imala sam sve jedinice u školi, bila sam kao biljka

Vanja A

Ostavite komentar