"Upali one njegove svijeće, namjesti slike, pusti muziku – sa njim nikako u sobu" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Upali one njegove svijeće, namjesti slike, pusti muziku – sa njim nikako u sobu”

Bivši engleski fudbaler Geri Nevil sa Dejvidom Bekamom proveo je nekoliko godina u Mančester junajtedu.

Zajedno su “držali” desnu stranu tima, bilo “đavola” ili “reprezentacije Engleske. Bili su sjajan tandem, a veliko prijateljstvo krunisali i kumstvom.

Međutim, nije bilo moguće da na putovanjima dele sobu. To je trajalo svega nekoliko meseci, po priznanju nekadašnjeg desnog beka.

“Bio sam cimer sa Bekamom nekih šest meseci i onda je sve to prestalo, jer su svi počeli da uzimaju zasebne sobe. To je bilo dobro jer nismo uopšte bili kompatibilni i svi smo išli u krevet u različito vreme”, pričao je Nevil engleskim medijima.

Između Nevila Bekama postojala su dva problema.

“Tačnije, on ih je imao sa mnom. Odlazio sam u krevet u devet uveče i ustajao u pet ujutro, a Bekam bi legao u 11 i ustajao u osam. On bi mene držao budnim od devet do 11 uveče, a ja bih njega probudio u pet ujutru”.

Takođe, nisu bili isti ni kada je u pitanju higijena u sobi.

“Beks je najurednija osoba na svetu. Kad uđe u sobu, zapali njegove sveće, namesti slike, sve mora da stoji perfektno. Ja bih sve samo pobacao na sve strane, uvek bih se raspravljao, a on je potpuno drugačiji. Slušao bi muziku, tražio bi svoj mir. Potpuno drugačija osoba od mene”, prisetio se Nevil.

Danas objavljeno

Još jedna medalja za Srbiju: Tijana Bogdanović osvojila bronzu

Zeljka

Đoković: Ne razumijem

Zeljka

Čilić jedva izbjegao bruku dana na Olimpijskim igrama

Zeljka

Ostavite komentar