Uopšte nismo tako zamišljali novu djevojku Breda Pita - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Uopšte nismo tako zamišljali novu djevojku Breda Pita

Prvo smo se nadali da će se ipak nekako pomiriti s Anđelinom Džoli, pa da će se vratiti Dženifer Aniston, onda smo slušali tračeve o tajnim vezama s drugim koleginicama i navijali da to na kraju ipak bude Šarliz Teron, a sad su strani mediji uvjereni da su provalili ko je zaista nova djevojka Breda Pita. Nije glumica i vjerovatno je uopšte ne zamišljate tako.

Kako prenosi “Daily Mail”, Bred Pit (55) je Amerikanku Sat Hari Kalsa (44), koja je živjela u Indiji, upoznao prošle godine, ali su tek prije tri mjeseca uplovili u romansu.

Sat Hari je dizajnerka nakita i duhovni učitelj, a s Bred Pitom je navodno “kliknula” još na žurki koju su prošle godine organizovali Red Hot Chili Peppers. Inače, Sat je u prošlosti kao duhovni guru bila povezana s frontmenom Pepersa, Entonijem Kidisom. Još tad su Breda i Sat mediji videli kao potencijalni par, ali kasnije nisu viđani zajedno.

https://www.instagram.com/p/B21qd8anO0I/?utm_source=ig_embed

Međutim, sad su se malo opustili. Sat je bila na nedavnoj premijeri Bredovog novog filma “Ad Astra”, a paparaci su ih uhvatili i u provodu.

Bred i Sat Foto: Profimedia

“Sat je vrlo jaka i ima vedar duh. To ga i privlači. Dobro je što nije glumica. Bred nije zainteresovan za ulazak u vezu s bilo kim iz svijeta zabave. Sa Sat nema velike drame”, rekao je izvor Daily Maila.

Odnos između Breda i Sat, kaže, još nije naročito ozbiljan, jer “Bred nije za to spreman, ali Sat je za njega posebna osoba s kojom uživa da provodi vrijeme”, pojasnio je izvor. Tako da je teško procijeniti šta se tačno dešava među njima, ali fotke i pogledi govore dovoljno da fanovi obrate pažnju na ovu damu. Na kraju, čak i ako nije nova gospođa Pit, čini se da ovih dana ima dosta uticaja na slavnog glumca.

Breda izgleda posebno intrigira i to što je Sat pripadnica “šamanskih Sika” i bavi se ozonskom terapijom. To je, kažu, u skladu s njegovom spiritualnom stranom.

Tokom boravka u Indiji Sat je učila i o draguljima i simbolici koja je povezana s izradom dragog kamenja, a znanje je primijenila kreirajući svoju kolekciju nakita Amrit, koja je nazvana po njenoj ćerki. Sat pravi ženstvene komade nakita s poludragim kamenjem, koje je oblikovano poput usana, srca okruženog dijamantima…

https://www.instagram.com/p/B1wnQoeluSa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

*

*

Navodno je i Dženifer Aniston kupila neke primjerke nakita iz te kolekcije.

Izvor: Noizz.rs

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar