2. Marta 2022.

Unuk čuvenog Žike Pavlovića godinama se bavio manekenstvom, svi kažu da je naslijedio djedov šarm

Big Portal

Glumac neponovljivog šarma ženio se čak tri puta i to uvijek istom ženom, glumicom Ljiljanom Kontić. Njih dvoje su se upoznali na fakultetu, vjenčali 1966. godine, a zatim rastajali i mirili, jer nisu mogli jedno bez drugog. Tokom burnog zajedničkog života dobili su kćerku Jelenu, rođenu 1970. godine.

GIDRIN UNUK ISPRIČAO DETALJE O DEDI KOJE NIKO NIJE ZNAO: Bio je hapšen zbog  TITA, a kada smo došli u stanicu - ŠOK!

O tome kakav je Dragomir Bojanić bio u privatnom životu danas najčešće svjedoči Jovan Stojanović, unuk njegovog rođenog brata Milomira. Iako je imao samo sedam godina kada je Gidra preminuo, dobro se sjeća djeda-strica.

‒ Često sam ga posjećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmijan i vedar. Nikada ga nisam vidio tužnog ili namrgođenog ‒ kaže Jovan.

‒ Nije tačno da je moj deda bio švaler ‒ napominje. On je mnogo volio moju babu Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali jedno od drugog, ali joj se on uvijek vraćao. Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina ‒ ispričao je jednom prilikom unuk Dragomira Bojanića Gidre, kome je atraktivan izgled širom otvorio vrata u svijet manekenstva. Proteklih godina radio je brojne kampanje za poznate brendove, revije, a pojavljivao se i u muzičkim spotovima.

‒ Svi znaju ko je Žika Pavlović, jer je ta uloga obilježila jednu eru naše kinematografije. Mnogo je sebe dao u toj ulozi, dosta teksta je i sam ubacio ‒ otkrio je Jovan, za koga kažu da je naslijedio djedov šarm.

Izvor: hellomagazin.rs

(S.P.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare