Umro komičar Bob Saget, zvijezda serije "Puna kuća" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Umro komičar Bob Saget, zvijezda serije “Puna kuća”

Bob Saget, glumac i komičar najpoznatiji kao veseli tata u televizijskoj seriji “Puna kuća”, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu, Florida, u 65. godini, objavile su lokalne vlasti u ponedjeljak.

Uzrok Sagetove smrti zasad nije poznat. Hitna pomoć pronašla je glumca u nedjelju poslijepodne u sobi u Rits-Čarltonu u Orlandu i proglasila ga mrtvim na mjestu događaja, saopštio je ured šerifa okruga Orange, dodavši kako nisu pronađeni znakovi nasilja ili upotrebe droga.

Saget je upravo započeo turneju kao stend-ap komičar i nastupio u blizini Džeksonvilea na Floridi u subotu navečer. U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu osvrnuo se na “stvarno lijepu publiku” i “puno pozitive”.

“Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata. Vratio sam se u komediju kao kad sam imao 26 godina. Pretpostavljam da pronalazim svoj novi glas i volim svaki trenutak”, napisao je.

Saget je od 1987. do 1995. glumio oca udovca Dannyja Tannera u filmu “Puna kuća” te u nastavku “Punija kuća” od 2016. do 2020. godine.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Kakve veze ima stajanje na jednoj nozi sa dužinom života?

Zeljka

Bred Pit se pokajao: “Taj film nikada nije trebalo da snimim”

Zeljka

Hoćete bebu, a partner još uvijek nije spreman: Terapeutkinja savjetuje kako doći do kompromisa

Zeljka

Ostavite komentar