26. Augusta 2020.

Umalo da sahrane živu ženu – otvorila oči u mrtvačnici

Big Portal

Ona je proglašena mrtvom i iz svog doma prebačena u pogrebni dom, otvorila je oči baš u trenutku kad je trebalo da počne njeno balsamovanje.

“Upravo je trebalo da počnu da isisavaju krv iz njenog tijela, da budem potpuno iskren”, kazao je Džefri Figer, pogrebnik kojeg je unajmila porodica nesretne Timeši Bičam prenosi Gardijan.

I vatrogasci okruga Sautfild potvrdili su da su i oni učestvovali u bizarnom slijedu događaja koji se odigrao u nedjelju uveče kad je u dom Bičampovih pozvana hitna pomoć jer 20-godišnjakinja nije reagovala ni na kakve nadražaje.

Ekipa hitne pomoći ju je oživljavala 30-ak minuta tokom čega su bili u konstantnoj vezi s doktorom u bolnici. On je “proglasio smrt” na osnovu onog što je čuo od ekipe na terenu.

Medicinski istražitelj okruga Oukland rekao je da tijelo može da bude predato porodici bez obdukcije.

Ipak, tada je došlo do zaprepašćujućeg otkrića u pogrebnom domu Džejms H. Koul: žena je i dalje bila živa sat vremena nakon što je proglašena smrt.

“Naši zaposleni potvrdili su da je disala i pozvali hitnu pomoć”, rekli su iz pogrebne ustanove.

“Najstrašnije od svega je to što su se upravo pripremali da je balsamuju kad je iznenada otvorila oči. Otvorili su vreću s telom i videli Timešu kako ih gleda.

U ponedeljak uveče Timeša Bičam bila je u kritičnom stanju, ali živa, kazao je Brajan Tejlor, portparol bolnice u Detroitu.

“Srce mi se slama. Neko je moje dijete proglasio mrtvim, a da uopšte nije bila mrtva”, rekla je Timešina majka Erika Latimor.

U toku je istraga koja bi trebalo da pokaže kako je došlo do ove strašne zabune i da li su vatrogasci i hitna pomoć slijedili sve potrebne procedure.

(B92)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare