29. Decembra 2022.

Uma Thurman otkrila najmračniju tajnu

Big Portal

Slavna Uma Thurman priznala je svoju najmračniju tajnu. Glumica je otkrila je da je u kasnim tinejdžerskim godinama imala abortus, napisavši da će “neko svjetlo zasijati, doprijeti do žena i djevojaka koje možda osjećaju sramotu od koje ne mogu da se zaštite”.

https://www.instagram.com/p/BytLKlZllvP/?utm_source=ig_web_copy_link

– Boli me što zakon okreće građanina protiv građanina, kreirajući nove predatore koji oko bacaju na žene kojima je oduzeto pravo da odbiju da imaju djecu za koju ne mogu da se staraju, uništavajući njihove nade o porodici koju bi mogle izabrati o budućnosti- rekla je ona.

Uma je dodala da je u mladosti odlučila da abortira, jer nije bila ni u kom smislu stabilna da osigura dom za dijete, a stvorila uslove da ima djecu kada je bila “spremna da to uradi na pravi način.”

https://www.instagram.com/p/B3gTOVwFdqq/?utm_source=ig_web_copy_link

Uma je mama kćerke Maye i sina Levona, koje je dobila u braku sa Ethanom Hawkeom, a ima i kćerku Lunu s bivšim vjerenikom Arpadom Bussonom.

– Ovo je do sada bila moja najveća tajna. Imam 51 godinu i dijelim je s vama iz kuće u kojoj sam odgajala troje svoje djece, koji su moj ponos i moja radost. Svima vama, ženama i djevojkama koje se boje da ne budu maltretirane od strane predatora, svim ženama koje su bijesne jer im je oduzeto pravo na njihovo sopstveno tijelo od strane države, i svima vama koji ste ranjivi i rečeno vam je da treba da se sramite jer imate matericu, kažem vam: “Vidim vas. Budite hrabre. Lijepe ste. Podsjećate me na moje kćerke” – završila je Uma.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare