"Uložili smo 30 miliona u tim, izvinjavam se Zvezdašima" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Uložili smo 30 miliona u tim, izvinjavam se Zvezdašima”

Prvi čovek FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić na vanrednoj konferenciji za medije izjavio je kako je uloženo preko 30 miliona u tim i izvinio se Zvezdašima.

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 2:0, a Terzić smatra da je bilo mnogo grešaka i da je nezadovoljan igrom Crvene zvezde.

“Partizan je bio manje lošiji od nas, derbi nije opravdao očekivanja. Mislim da je bilo dosta grešaka, duboko sam nezadovoljan igrom Zvezde, sledi nam analiza. Nedopustivo je da tim Zvezde u koji je uloženo 10 miliona za igrače, 15 za plate, preko 30 miliona će nas koštati igrački i stručni kadar. Svesni smo da se svuda ulaže novac, i ako želimo da pobeđujemo veće od nas da moramo i mi da ulažemo”, rekao je Terzić.

Timovi poput Crvene zvezde ne smeju da odigraju loš meč kakav su odigrali protiv Partizana u nedelju i za to se izvinio svim Zvezdašima.

“U ovom periodu to i radimo, ali međutim nešto tu škripi u derbiju s Partizanom. Imamo dva kompletna tima, jednako kvalitetna da osvoje titulu. Takvi timovi ne mogu da odigraju onakav meč protiv Partizana, izvinjavam sam se Zvezdašima”

Zvezdan Terzić je poručio kako poštuje Partizan i kako više ne žele da ćute na propagandu Partizana.

“Duboko poštujem FK Partizan. Svi smo previše slabo odigrali da bismo negirali Partizan, ali za to poštovanje su potrebne obe strane. Ali, oni se na TV Partizan bave samo Crveznom zvezdom, vređaju nas… Ispali smo naivni i ne možemo više da ćutimo na propagandu Partizana, koja truje javnost. Da su se bar izvinili, a Vučelić kaže da je to samo navijanje. To je dokaz da su oni spinovanjem javnosti doveli do takve reakcije navijača na tribinama”.

Prvi čovek FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić na vanrednoj konferenciji za medije izjavio je kako Partizan “perfidno truje javnost”.

Zvezdan Terzić je bio ljut na čelnike Partizana, koje je optužio da “truju javnost” kada govore da je Zvezda mezimac države.

“Druga strana medalje. Došao sam do zaključka da rukovodstvo Partizana na jedan perfidan način truje javnost da je Zvezda mezimac države. Da su oni na vlasti samo tu da bi uništili Partizan. Da Vučelić ne osudi takvo ponašanje je… da kaže da je to samo navijanje je nedopustivo. To je samo rezultat njihove perfidne kampanje, spinovanje javnosti, gde je predstavljeno da država i savez hoće da unište Partizan. Potpredsednik Partizana truje narod, kao i onaj čovek na njihovoj televiziji.To traje duže, stvorena je pogrešna slika javnosti”, rekao je Terzić.

Terzić je napomenuo i da je u čitavu priču “uvučen” i trener crno-belih, Savo Milošević.

“Čak su uvukli i Sava Miloševića, i njega su zatrovali. Za par dana ćemo izneti koliko dobija FK Partizan, a koliko FK Crvena zvezda”

Terzić je takođe optužio Partizan da je 2017. godine Zvezdi oteo titulu.

“Zvezda je zbog velikih dugova izgubila licencu, a onda se desi 2017. kada je Partizan bio u sportskoj i finansijskoj katartrofi, te godine su nam i ukrali titulu. To ne spominju. Tada im je država finansijski pomogla”.

Na vanrednoj konferenciji za medije, Zvezdan Terzić je potvrdio njegove reči i istakao da je onako loša Crvena zvezda umalo pobedila Partizan.

“Oni su se sedam dana bavili samo penalom protiv Inđije. A Zvezda je jasno izašla sa stavom da nama ne treba takva pomoć, da se zalažemo za VAR. Imamo najjači tim, nama ne treba taj penal. Ali oni su pravili taj pritisak, da je on i prešao na Jovanovića”

“Rekao sam Jovanoviću da ne volim što ti sudiš, jer si ti poznat kao Partizanov sudija, ali on je zloupotrebio. Videli smo da je poništen čist gol Crvenoj zvezdi. Uz direktnu pomoć sudije, Partizan je pobedio meč. Onako loša Crvena zvezda bi pobedila sinoć Partizan”

“Mnogo grublji kontakt Tavambe i Manojlovića je okrakterisan kao normalan i tada nam je Partizan oteo titulu. To zaboravljaju. Ispali smo naivni i previše pošteni, sinoć je bila pljačka”

“Zvezda ne koristi pare od države, Zvezda 92 odsto prihoda dobija iz inostranstva, mnogo više dajemo Srbiji, nego što dobijamo od nje”

“Ne bežimo od naše odgovornosti. Ovde nema opuštanja, svaki dan je novo dokazivanje. Duboko sam razočaran igrom Crvene zvezde, ali ne možemo da ne odgovorimo na onakvo spinovanje javnosti”, rekao je Zvezdan Terzić.

Danas objavljeno

NBA opet potcjenjuje Jokića

Zeljka

Vlahović preživio dramu u Di Marijinoj kući: “Čuli su se pucnji”

Zeljka

Alonso i Rasel “leteli” mokrom Suzukom – Šumaher slupao Has

Zeljka

Ostavite komentar