UKRADENO DIJETE Djevojčica (12) se ušunjala u kuću i UZELA OSMOMJESEČNU BEBU - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

UKRADENO DIJETE Djevojčica (12) se ušunjala u kuću i UZELA OSMOMJESEČNU BEBU

Drama je počela oko sedam sati, kada su Ž. Z. (28) i J. N. (35) prijavili policiji nestanak njihove osmomjesečne bebe. Žena je rekla da je bebu nahranila oko 4 sati ujutru, nakon toga su suprug i njih dvije nastavile da spavaju.

Ž. Ž se probudio u 7.00 sati i tada je primetio da bebe nema ni u krevecu i u kući. Čovjek je odmah pozvao policiju. U kući je obavljen policijski uviđaj, a roditelji su prošli na poligrafskom testiranju, gdje je utvrđeno da govore istinu i stvarno ne znaju gdje im je dijete i pod kojim okolnostima je nestalo, piše Pink.

U potragu su uključene sve raspoložive snage. Nekoliko sati kasnije u saradnji sa građanima, konkretno sa vozačem autobusa, na jednoj prigradskoj liniji, u blizini kuće gdje stanuju, pronađena je beba, živa i zdrava u dječijim kolicima. Pored kolica, u kojima je bila beba, nalazila se 12-godišnja djevojčica M.O. koja se bavi prosjačenjem.
Ona je u neformalnom razgovoru priznala da se u 5 i 30 sati ušunjala u kuću i ukrala bebu. Navodno, ona je to uradila jer joj se sestra nalazi u hraniteljskoj porodici, a želi da ima bebu. O svemu su obavješteni Centar za socijlani rad i nadležno VJT u Pančevu.

Istraga je u toku.

Srpskainfo

Danas objavljeno

Srbija: Ograničene cijene osnovnih životnih namirnica

M.

Maloljetnik iz Doboja prodavao falsifikovani novac

M.

Šta piše u dokumentu koji će se razmatrati na posebnoj sjednici NSRS

M.

Ostavite komentar