27. Oktobra 2019.

Ukoliko želite promjenu, budite dio nje

Big Portal

On je dodao da nam je svima potrebno više nade i vjere u Boga.

“Često prolazimo kroz poteškoće, bola i borbe i pitamo se da li je Bog stvaran. Zahvalan sam što mogu da podijelim svoju životnu priču, o tome kako sam prevazišao i pobijedio svoje okolnosti. Zahvalan sam Bogu što mogu govoriti što mogu da govorim o svojoj vjeri u Boga. I da, znam da je Isus Hrist gospod”, rekao je Nik.

Istakao je da poznaje naš region i njegovu istoriju, te naglasio da mu je čast da bude ovdje.

“Nek vas sve Bog blagoslovi kao i Vladu. Nadam se da će svi otići ispunjeniji i motivisaniji (sa njegovog govora”, rekao je Vujičić.

Nik se dotakao i problema odlaska mladih sa ovih prostora.

“Vjerujem da Vlada mora da investira u obrazovni program koji će donijeti životne vrijednosti. Mnogi ljudi napuštaju ovaj područje zbog nedostatka mogućnosti. Mi ne možemo njih da optužujemo za to. Ali, kako da promijenimo situaciju, da imamo različite rezultate. Možda sljedeću generaciju možemo da učimo ne samo životnim vrijednostima već i preduzetništvu, da možda stvore mogućnosti koje ne postoje. Ono što moramo da razumijemo ekonomska mogućnost nije samo da steknete neki novac jer on vas ne čini srećnim”, istakao je Nik.

Naglasio je da nije ništa loše imati novac, ali je imao posebnu poruku građanima Banjaluke.

“Ukoliko želite da vidite promjenu u Banjaluci budite dio te promjene. Moramo da razumijemo da ukoliko želimo nadu i želimo velikodušnost onda moramo biti dio toga. Sami moramo da pokažemo te kvalitetete i da sanjamo velike snove. Vjerujem da će se to dogoditi”, rekao je Vujičić na konferenciji za novinare uoči njegovog nastupa.

(Nezavisne novine)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare