2. Aprila 2020.

“Ukočeni” smo, nema para, a za vas ima kobasica

Big Portal

Prvi selektor Srbije u istoriji od osamostaljenja kritikovao je tamošnje vlasti da nisu preduzele sve neophodne mere za sprečavanje širenja zaraze.

“Mali Napoleon”, koji je bio na klupi madridskog Atletika i selekcije Španije, objavio je niz “tvitova” kritike protiv Vlade Španije.

MOŽDA VAS ZANIMA

Кod kuće moraju biti zaraženi i oni koji se zaraze, a drugi na ulici i na poslu i tako će biti manje problema. Ono što mora biti teško je znati kako to učiniti i tada su svi zatvoreni, što je loše za mnoge, a uteha za budale“, napisao je Klemente.

Klemente želi, kako je naglasio, konkrentne stvari i vreme koliko će svi biti u izolaciji.

Gledanje televizije ovih dana je i dalje zabrinjavajuće. Nije poznato da li ćemo biti zaključani na mesec ili godinu dana, u zavisnosti koga slušate. Pošto mi nismo lekari, teško je znati šta govore, a politike ni ne slušam. Samo iz zdravstva i ekonomije. Da bi ekonomija bila dobra mora neko i da radi. Voleo bih da znam zbog čega su zdravi ljudi kod kuće “.

Političare krivi i za nedostatak sanitetskog materijala.

Video sam intervju jednog političara koji kaže zašto odavno nisu kupili maske, odela, testove, respiratore i ostalo. Vrlo lako, jer smo “ukočeni”. Nema novca. Da nije bilo toliko kobasica za neke političare, sada bilo bi za sve stvari“.

Baskijski trener je i ranije govorio kritički prema vlasti zbog poteza u ovoj situaciji.

https://twitter.com/JaviClemente_/status/1245665178076708865
https://twitter.com/JaviClemente_/status/1245665178076708865

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare