12. Maja 2022.

Ukinut pritvor uhapšenom u akciji “Transporter”

Big Portal

U ovom slučaju usvojen je prijedlog Tužilaštva BiH, pa je Rađeviću ukinut pritvor a određene mjere zabrane.

Njemu se zabranjuje napuštanje mjesta boravišta izuzev ukoliko ga napušta da bi se pojavio po pozivu Suda ili Tužilaštva BiH.

Provjeru mjere zabrane provodiće ovlaštena službena lica Policijske uprave Gradiške tako što će najmanje tri puta sedmično, nasumice, kontrolisati da li osumnjičeni boravi na naznačenoj adresi.

Takođe mu se zabranjuju putovanja van BiH i privremeno mu se oduzima putna isprava kao i drugi dokumenti koji mogu poslužiti.

Rađeviću je zabranjeno sastajanje s određenim osobama i svaki oblik kontaktiranja i sastajanje s drugim osumnjičenim kao i svjedocima u ovom krivičnom predmetu.

U akciji “Transporter”, krajem prošle godine je zaplijenjeno 303 kilograma skanka vrijednog 1,2 miliona KM a tada su uhapšeni i Bojan Cvijetić koji je bio savjetnik bivšeg ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića, suspendovani policijski inspektor Mladen Milovanović, te Igor Knežević i petar Dukić iz Banjaluke, Ivan Jurić iz Tuzle, Tijana Stojanović iz Istočne Ilidže te Aleksandar Nikolić, Dragan Kresojević, Siniša Bačić.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare