Ukazom Putina Miloš Biković dobio rusko državljanstvo - BIGportal.ba
Ex Yu

Ukazom Putina Miloš Biković dobio rusko državljanstvo

Glumac Miloš Biković dobio je državljanstvo Rusije, ukazom predsednika Vladimira Putina, objavljeno je na portalu za pravne informacije Rusije.

U ukazu koji je potpisao Putin navodi se da rusko državljanstvo treba dati sledećim osobama, između ostalog i Biković Milošu, rođenom 13. januara 1988. godine u Srbiji.

Biković je jedan od najpoznatijih glumaca u Srbiji i u Rusiji, gde je poslednjih godina snimio veliki broj filmova i serija.

Biković se na svom Instagram profilu zahvalio na tome što je prihvaćen u svim sferama društva i rekao da je to zvanično potpisano od strane predsednika Rusije.

– Više od 7 godina aktivno učestvujem u kulturnom životu Rusije. Za mene je to blagoslov i istočnik sreće. Zahvalan sam! Od prvog dana osećam se prihvaćenim u svim sferama društva a sada je to i zvanično potpisano od strane predsednika. Za mene je to velika čast! Nastaviću da radim na zbližavanju naših naroda kroz kulturu, napisao je Biković.

Miloš Biković je jedan od najpoznatijih glumaca, kako u Srbiji tako i u Rusiji. Poznati su njegovi filmovi „Balkanska međa“ i „Sunčanica“, kao i serije „Montevideo, Bog te video“, „Južni vetar“, „Grand“ i „Magomajev“.

Portal kino.mail.ru objavio je krajem prošle godine da je Miloš Biković izabran za najpopularnijeg glumca u 2020. u Rusiji

Danas objavljeno

Buduća SVEKRVA MARIJE KILIBARDE JE GLUMICA koju svi znate

Vanja A

Željko Vasić otkrio sve o postkovid sindromu, prošao kroz pakao

Vanja A

Sinovi Tozovca se svađaju oko nasljedstva?

Zeljka

Ostavite komentar