Uhapšeno jedno lice u BL: Pronađeno oružje i droga - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Uhapšeno jedno lice u BL: Pronađeno oružje i droga

Lice iz Banjaluke čiji su inicijali M.P. uhapšeno je zbog posjedovanja droge, oružja i drugih predmeta koji su mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U pretresu stana i drugih prostorija na više lokacija na području Banjaluke, koje koristi osumnjičeno lice, pronađena su i oduzeta dva gasna pištolja, kao i određena količina amfetamina, navodi se u saopštenju.

Pronađene su i službene lisice, četiri prozirne PVC vrećice sa sadržajem nepoznatih tableta ukupne bruto mase dva kiograma, određena količina tableta “laponeks” i “tritiko”, dva pečata javnih preduzeća, kućište računara, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela.

Sve mjere preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci.

Protiv lica M.P. nakon kompletiranja predmeta biće dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet droge, falsifikovanje isprave, izrada, nabavljanje, posjedovanje, prodaja ili davanje na upotrebu sredstava za falsifikovanje isprava, kao i počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Danas objavljeno

Američki “udar obezglavljivanja” Moskve?; “Nadamo se da ne sumnjate”

M.

Voz usmrtio muškarca

M.

Muškarac stradao u šumi

M.

Ostavite komentar