Uhapšeni u akciji "Kristal" predati Tužilaštvu BiH - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Uhapšeni u akciji “Kristal” predati Tužilaštvu BiH

Tijana Ajfon i još nekoliko osoba uhapšenih u akciji “Kristal” predati su večeras u nadležnost Tužilaštva BiH.

Uprava za organizovani i teški kriminalitet i Policijska uprava Bijeljina, u okviru operativne akcije “Kristal”, u mjestu Suvo Polje izvršili su pretres i uhapsili 16 lica u vikend kući, vlasništvo Milisava Tomića.

Uhapšeni su Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

Beogradska starleta Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon i još četiri osobe osumnjičene su da su u Suvom Polju kraj Bijeljine organizovali veliku kokainsku žurku sa orgijama.

Većina zatečenih na orgiji je odranije poznata policiji, većinom zbog droga i nasilničkih ponašanja, ali se neka imena posebno ističu.

Prije svega to je Zlatan Ćuk koji je povezavivan sa Škaljarskim klanom i nekim od osoba za koje sumnjiče da su “radile” za ovu grupu.

Tu je i Elvis Hodžić koji ima podeblji kriminalni dosije i do sada je više puta hapšen i osuđivan za veoma teška krivična djela.

Takođe je povezivan i krijumčarenjem droge iz Južne Amerike prema Evropi. Priveden je i Željko Vujić, inače poznati bizmismen i vlasnik preduzeća “Agrotehnika”.

BN TV

Danas objavljeno

Kalifornija: Nakon poplava moguća istorijska kiša

M.

Ukrajina iznijela nove zahtjeve Rusiji: “Cirkus”

M.

Sudija donio odluku o braći “Jojke”: Osumnjičeni za teško ubistvo porodice Đokić

M.

Ostavite komentar