Uhapšena kozmetičarka se predstavljala kao kozmetolog-edukator, "predsjednica estetike" i kao MISS BiH - BIGportal.ba
Region Vijesti

Uhapšena kozmetičarka se predstavljala kao kozmetolog-edukator, “predsjednica estetike” i kao MISS BiH

Olgica Markanović, vlasnica “medicinsko-estetskog centra Tayas” u Beogradu, uhapšena je danas na granici Srbije i Hrvatske, nakon prijave da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike, čime je izazvala tjelesne povrede i narušeno zdravlje njenih pacijenata.

Markanović, koja se predstavlja se kao kozmetolog-edukator, privedena je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, i određeno je zadržavanje, zbog sumnje da je poćinila krivična djela teško djelo protiv zdravlja ljudi, nadriljekarstvo i nadriapotekarstvo i neovlašćeno bavljenje određenom djelatnošću.

Ona će u roku od 48 časova biti saslušana u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Podsjetimo, u martu ove godine grupa žena i muškaraca su tvrdili da su unakaženi tretmanom u salonu koji drži Markanović, zbog čega su podnijeli tužbu protiv nje.

Olgica posluje u Banjaluci i Beogradu.

Kako je za Blic ispričao jedan muškarac koji je išao kod nje na konsultacije, a potom su se zbližili, Olgica se njemu predstavila kao “presjednica estetike za BiH” i kao miss BiH.

– S druge strane mojoj djevojci se tada predstavila kao ljekar – kaže on.

Kako dodaje, on je odustao od jedne intervencije jer je njegova prijateljica nakon tretmana kod Markanovićeve zadobila jezive opekotine, imala je bolove i ostali su joj pečati po licu.

– Odustao sam čim sam čuo, ali moju drugaricu je unakazila – dodaje on, piše Blic.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Krivokapić preuzeo funkciju ministra pravde Crne Gore

M.

Upozorenje: “Nova runda sukoba”

M.

Zelenski jasan: “Ne planiramo”

M.

Ostavite komentar