25. Septembra 2020.

Uhapšena jedna osoba zbog objave iskaza svjedoka

Big Portal

Prema našim informacijama Tina je supruga Bobana Kantara, koji je uhapšen u policijskoj akciji „Viker“ zbog droge, a dovodio se u vezu sa dilerima uhapšenim u akciji „Alfa 2“.

– Kantareva je na svoj Instagram profil postavila sliku iskaza svjedoka, a pošto je istraga u toku, to je tajni podatak. Riječ o iskazu koji je jedan od svjedoka dao protiv njenog supruga, te je uz sliku napisala poruku „Odron ljudski“. Policija je saznala da je to uradila i zatim je uhapšena – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da su policajci došli do saznanja da je T.K. na društvenim mrežama objavila fotografiju kompletne izjave svjedoka koji je saslušan u istražnom postupku i samim tim ugrozila pomenutog svjedoka, kao i samu istragu.

– Obavljen je pretres telefona koji koristi osumnjičena T.K. kojom prilikom su pronađeni podaci i sadržaji koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem pomenutog krivičnog djela. Sve radnje u okviru ovih aktivnosti preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda Banjaluka – pojasnila je Mučibabićeva.

(Srpskainfo)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare