Uhapšena dva muškarca iz Laktaša: Ucjenjivali bivše djevojke da će objaviti kompromitujuće fotografije - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Uhapšena dva muškarca iz Laktaša: Ucjenjivali bivše djevojke da će objaviti kompromitujuće fotografije

Policijski službenici Policijske stanice Laktaši, 29.11.2022. godine, izvršili su kriminalističku obradu nad dva lica inicijala D.R. i R.Z. oba iz Laktaša zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Ucjena“.

Lice D.R. se sumnjiči da je krivično djelo počinilo u prethodnom vremenskom periodu na način da je u određenom vremenskom periodu do dana 23.11.2022. godine, putem poruka ucjenjivalo oštećeno lice sa kojom je bilo u emotivnoj vezi, da će javno objaviti njene kompromitujuće fotografije i video snimke, ako ne obnove emotivnu vezu.

Lice R.Z. se sumnjiči da je krivično djelo počinilo u prethodnom vremenskom periodu na način da je u određenom vremenskom periodu do dana 29.11.2022. godine, takođe putem poruka ucjenjivalo oštećeno lice sa kojom je bilo u emotivnoj vezi, da će javno objaviti njene kompromitujuće fotografije i video snimke, ako ne obnove emotivnu vezu.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostave izvještaji o počinjenim krivičnim djelima protiv navedenih lica.

Danas objavljeno

Dvije žene ranjene u pucnjavi u Kosovu Polju

M.

U raciji u Tirolu pali i dileri iz BiH, rasturali kilograme kokaina i marihune

M.

Rusija: Primoravaju nas da ubrzamo tempo

M.

Ostavite komentar