Uhapšen zbog krađe dečijeg tobogana! - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Uhapšen zbog krađe dečijeg tobogana!

Dustin Allen Bushnell, 30, iz grada Burbanka, iz Vašigtona, uhapšen je u utorak zbog optužbe za posedovanje ukradene imovine .A ukradne imovina je pravi pravcati tobogan!…

U saopštenju za štampu policije Pasco,  Dustin je optužen za krađu (kako smo naveli) tobogana od 400 kilograma sa igrališta i njegovo postavljanje na dečiji krevet na sprat u svojoj mobilnoj kući, saopštila je policija.

tobogan

Detektivka Julie Lee istraživala je izveštaje o ukradenim katalizatorima krajem prošlog meseca i taj slučaj odveo ju je do kuće Bushnell.

Lee je, uz pomoć drugih detektiva, izvršio nalog za pretres Bušnelovog doma i pronašao “gigantski tobogan” (kao i katalizatore), saopštila je policija.

Tobogan je skinut odnsno ukraden sa dečijeg igrališta u decembru prošle godine, rekla je policija. Tobogan je prefarban, odsečen na vrhu i postavljen uz krevet na sprat.

Policija Paska stigla je na lice mesta i pronašla tobogan. Bushnell je uhapšen i pritvoren u zatvor okruga Valla Valla pod optužbom za posedovanje ukradene imovine u ovom slučaju tobogana

Za sad Dastin još uvek nije optužen za krađu katalitičkih pretvarača.

Zanimljivostdana.

Danas objavljeno

Kako da se na prirodne načine zaštitite od komaraca

Zeljka

Najlepša Rumunka svih vremena je u Kanu i magnetski privlači

Zeljka

Isprobajte algoritam RUBIKOVE KOCKE: Tajna je u 4 pokreta i 9 krugova

Zeljka

Ostavite komentar