Uhapšen radnik "Sector Securitya", priznao učešće u slučaju ubistvu Krunića? - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Uhapšen radnik “Sector Securitya”, priznao učešće u slučaju ubistvu Krunića?

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske uhapsili su radnika firme “Sektor sekjuriti” Rodoljuba Gajića iz Banjaluke koji se dovodi u vezu sa ubistvom banjalučkog biznismena Slaviše Krunića.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP Republike Srpske Mirna Miljanović rekla je Srni da su pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske sinoć uhapsili osumnjičenog G.R. iz Banjaluke zbog ubistva Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo teško ubistvo Gorana Ilića.

– Osumnjičeni G.R. je 22. aprila oko 22.30 časova u mjestu Glamočani, opština Laktaši, zajedno sa Kovačević Željkom, Đukanović Benedijem i Baldo Emiliom izvršio pomenuto krivično djelo – rekla je Miljanovićeva.

Nezvanično se saznaje da je Gajić obezbjeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, te da je informacije odavao Đukanoviću i Baldiju, dok ATV javlja kako je Gajić priznao učešće u ubistvu.

Policija je u okviru istrage ubistva Krunića uhapsila Emilija Baldu, kojem je određen jednomjesečni pritvor, dok se za Benedi Đukanovićem, drugim osumnjičenim i dalje traga.

AGENCIJE

Danas objavljeno

Bajden uveo prve sankcije za korupciju na zapadnom Balkanu

M.

Ako ne postoji visoki predstavnik, ne postoji ni OHR

M.

Ambasada Rusije: Nismo učestvovali na sjednici PIK-a, ne priznajemo Šmita

M.

1 Komentar

Ratko 12 Maja, 2019 at 12:55 am

I ponovo nekog podmetnuse, nalogodavac je bitan!

Odgovori

Ostavite komentar