Uhapšen otac koji je šutirao sina na proslavi mature, zabranjen mu prilazak - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Uhapšen otac koji je šutirao sina na proslavi mature, zabranjen mu prilazak

Otac koji je krvnički šutirao svog sina na maturskom slavlju u školskom dvorištu u Doljevcu, B.L. (49) uhapšen je zbog nasilja u porodici. Istovremeno, njemu su određene i mjere predviđene Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici – udaljenje iz porodičnog doma i zabrana prilaska žrtvi nasilja u porodici.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo koje će odlučiti da li je potrebno da mu se odredi i pritvor.

Dragan Gejo, direktor Školske uprave u Nišu, potvrdio je da im je incident prijavljen. On je kazao da je slučaj prijavljen policiji i odmah je organizovan i tim za bezbjednost, radi rada s učenicima. Obaviješten je Centar za socijalni rad i resorno ministarstvo.

Incident se dogodio na školskom igralištu, a žrtva je učenik sedmog razreda koji se pridružio proslavi maturanata. Njega je otac izvukao iz grupe malih maturanata koji su samoinicijativno organizovali svoju proslavu i naočigled sve djece oborio svog sina na zemlju, pa iz sve snage krenuo da ga šutira.

Mališana je na kraju spasila jedna nastavnica, koja je uspjela da prekine ovo nasilje.

(Mondo/Telegraf)

Danas objavljeno

Novi detalji nesreće u Slavonskom Brodu

M.

Veliki požar na Sardiniji; Evakuisani stanovnici i turisti

M.

Spaljeno 1,4 tone marihuane, Vulin poručio da će se hapsiti i za “džoint

M.

Ostavite komentar