12. Aprila 2020.

Uhapšen nakon tuče u Banjaluci, pronađeno 15 pušaka i 16 pištolja

Big Portal

Naime, nadležnoj policijskoj stanici juče je prijavljeno da je u Ulici Slobodana Jovanovića u Banjaluci došlo do fizičkog sukoba između D.M. i S.L. Izvršenim uviđajem utvđeno je da D.M. posjeduje pištolj za koji ne posjeduje dozvolu.

“Izvršen je pretres na lokaciji koju koristi osumnjičeni D.M. kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 15 pušaka različitih proizvođača, 16 pištolja različitih proizvođača, među kojima se nalaze i pištolji bez oznaka proizvođača, dva noža sa futrolama, pet bajoneta i 432 komada municije različitih kalibara”, naveli su u Policijskoj upravi Banjaluka.

U okviru ovih aktivnosti izvršena je i kriminalistička obarada nad S.L. zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo “Tjelesna povreda”.

Za D.M. postoje osnovi sumnje da je počinio krivično djelo “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”.

Mjere i radnje u okviru ovog predmeta sprovođene su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbi Osnovnog suda u Banjaluci, saopšteno je iz PU Bnajaluka.

Određene aktivnosti su i dalje u toku.

NEZAVISNE NOVINE

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare