Uhapšen muškarac koji je snimao smrt Banjalučanina - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Uhapšen muškarac koji je snimao smrt Banjalučanina

M.S. iz Tešnja uhapšen je zbog nepružanja prve pomoći Milenku Pudaru, demineru iz Banjaluke koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara, piše “Glas Srpske”.

Podsjećamo, nesreća se dogodila u ponedjeljak, a M.S. je snimao i komentarisao vožnju Pudara nekoliko trenutaka prije sudara. Snimak je postavljen na društvene mreže, gdje je izazvao gnjev drugih korisnika..

M.S. je tokom snimanja govorio kako je vozač hjundaija vjerovatno pijan i smijao se njegovoj vožnji. Na snimku se čuje kako govori: “Eno ga ode pod autobus”, a potom se vidi da nakon sudara prilazi smrskanom hjundaiju i govori: “Ovaj više nije živ”.

Brojni korisnici društvenih mreža koji su gledali snimak kritikovali su ponašanje M.S.

“Momak koji je Milenkovu vožnju ispratio snimanjem i komentarisanjem, nije uradio ništa kako bi ablendovanjem ili zvučnim upozorenjem skrenuo pažnju vozaču. Ova nesreća je pokazala potpunu degradaciju našeg društva, dotakli smo dno. Gdje je nestala ljubav čovjeka prema čovjeku, gdje je nestalo čojstvo”, napisao je poznanik poginulog Dean Savičić.

Danas objavljeno

Engleska odlaže otvaranje sa 21. juna, ponovo raste broj zaraženih

M.

Amerika sprema novi zadatak za NATO

M.

Nakon dva sata pozvao je Bajden

M.

1 Komentar

racic 22 Maja, 2019 at 12:40 pm

Pokoj dusi pokojinku i slava mu, ali svi ovi natpisi po medijima su gluposti. Snimatelj je bio suvozac i ni na koji nacin u toku voznje nije mogao prije udesa uticati na poginulog. Iz snimka se takodje vidi da je poginuli dosta vremena prije trenutka nesrece brzo i nesavjesno vozio i sjekao krivine. Nakon nesrece je na licu mjesta bilo dosta ljudi koji su pomagali i sve ove gluposti o kojima se govori su ciste tracarije i naknadna pamet.

Odgovori

Ostavite komentar