UHAPŠEN MANIJAK U BANJALUCI: Fotografisao bivšu djevojku i na društvenim mrežama objavio EKSPLICITNE SLIKE - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

UHAPŠEN MANIJAK U BANJALUCI: Fotografisao bivšu djevojku i na društvenim mrežama objavio EKSPLICITNE SLIKE

Banjalučka policija uhapsila je E. B. zbog sumnje da je neovlašteno fotografisao bivšu djevojku, te je ucjenjivao i zatim njene eksplicitne fotografije objavio na društenim mrežema.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić je rekla da se on sumnjiči da je počinio krivična djela neovlašteni pristup zaštićenom kompjuteru, kompjuterskoj mreži, telekomunikacionoj mreži i elektronskoj obradi podataka, neovlašteno fotografisanje i proganjanje.

– Naime, E.B. se sumnjiči da je u vremenskom periodu od februara 2019. godine do oktobra ove godine, bez znanja i odobrenja pristupao nalozima na društvenim mrežama oštećene, te da ju je neovlašteno fotografisao sačinivši eksplicitne fotografije, a potom je objavljivalo fotografije na društvenim mrežama. Takođe, E.B. se sumnjiči da je prijetio oštećenoj da će eksplicitne fotografije poslati rodbini i prijateljima, što je kod nje izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti – pojasnila je Mučibabićeva za Srpskainfo.

U sklopu hapšenja, policija je pretresla vozilo koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih djela.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Kalifornija: Nakon poplava moguća istorijska kiša

M.

Ukrajina iznijela nove zahtjeve Rusiji: “Cirkus”

M.

Sudija donio odluku o braći “Jojke”: Osumnjičeni za teško ubistvo porodice Đokić

M.

Ostavite komentar