UHAPŠEN I MALOLJETNIK Nađena tri ukradena automobila na području Banjaluke - BIGportal.ba
Banja Luka Hronika Vijesti

UHAPŠEN I MALOLJETNIK Nađena tri ukradena automobila na području Banjaluke

Andrej Barišić i maloljetnik (17) uhapšeni su zbog sumnje da su proteklih dana na području Banjaluke ukrali automobil “nisan kaškaji”. Prema saznanjima Srpskainfo banjalučka policija pronašla je još dva automobila koja su bila ukradena. Prvo je policija u četvrtak u naselju Gornja Česma kod Banjaluke pronašla pomenuti automobil, a 3….

Andrej Barišić i maloljetnik (17) uhapšeni su zbog sumnje da su proteklih dana na području Banjaluke ukrali automobil “nisan kaškaji”.

Prema saznanjima Srpskainfo banjalučka policija pronašla je još dva automobila koja su bila ukradena.

Prvo je policija u četvrtak u naselju Gornja Česma kod Banjaluke pronašla pomenuti automobil, a 3. juna je prijavljeno da je to vozilo ukradeno sa parkinga u Ulici Radoje Domanovića. Prilikom pronalaska vozila u njemu su bili Barišić i maloljetnik.
Istog dana pronađen je još jedan automobil “nisan kaškaji”, a koji je navodno ukraden sa parkinga u Ulici Jovana Raškovića.

– Radeći na rasvjetljavanju ovih krivičnih djela policija je u srijedu u Banjaluci pronašla vozilo “reno” koji je ukradeno u aprilu 2017. Godine u Prjiedoru – potvrdili su u PU Banjaluka.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za petak, 22.01.2021. godine

D

U Hrvatskoj opada broj zaraženih, još 776 slučajeva

M.

CIK poništio izbore u Doboju i Srebrenici

M.

Ostavite komentar