22. Jula 2021.

Uhapšen haker zbog kog su gole slike Bele Torn završile na internetu

Big Portal

Džozef O'Konor, 22-godišnji Britanac, uhapšen je u sredu u Španiji. Pretio je glumici da će objaviti njene gole fotografije pronađene na nalogu, osim ako ona ne objavi tvit u kojem mu zahvaljuje što joj je vratio račun, navodi se u izjavi FBI-a koju je dobio “New York Times”. Bela to nije učinila, već je fotografije podelila na Tviteru kako bi pokazala da je jača.

“Želim da zahvalim FBI-u što je neumorno tražio osobu koja je od mog života i života drugih stvorila pakao. Mnogo puta sam se osećala povređeno, ali mislila sam da nemam izlaz i onda sam donela odluku. Osećala sam da moram jer ne bih mogla da provedem još jedan dan osećajući da mi neko uzima telo, dušu, mentalno zdravlje, ljubav i nadu za svet”, započela je Bela objavu.

https://www.instagram.com/p/CRmb1GYMCM5/?utm_source=ig_embed&ig_rid=eedf81d9-d605-4546-8df2-e0aae7d4bdbc

“Dakle, hvala ti, FBI, na jednom manje negativcu oko kojeg ne moram više da se brinem. Opet sam se probudila s nadom i skinula sam veliki teret. Uz to, htela bih da kažem ono što već dugo želim. Za sve one koji misle da je ženama ugodno u njihovom telu i da sebe prikazuju jer to neki traže, za sve one koji misle ‘ona to zaslužuje’, za ljude koji misle ‘snimilila je fotografiju pa zaslužuje da bude ponižena’. Oni koji su dali takve primedbe, bili su odvratni. Nadam se da se osećate odvratno”, zaključila je glumica.

Inače, Bela je prošle godine otvorila i profil na OnlyFansu. Tada je oborila rekord nakon što je zaradila više od milion dolara u samo 24 sata otkad je pokrenula profil na toj platformi za odrasle.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare