Uhapšen haker zbog kog su gole slike Bele Torn završile na internetu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Uhapšen haker zbog kog su gole slike Bele Torn završile na internetu

Glumica Bela Torn zahvalila se FBI-u što je neumorno tražio i na kraju ušao u trag jednom od muškaraca koji su navodno odgovorni za hakovanje njenog naloga na društvenoj mreži Snapchat pre dve godine.

Džozef O’Konor, 22-godišnji Britanac, uhapšen je u sredu u Španiji. Pretio je glumici da će objaviti njene gole fotografije pronađene na nalogu, osim ako ona ne objavi tvit u kojem mu zahvaljuje što joj je vratio račun, navodi se u izjavi FBI-a koju je dobio “New York Times”. Bela to nije učinila, već je fotografije podelila na Tviteru kako bi pokazala da je jača.

“Želim da zahvalim FBI-u što je neumorno tražio osobu koja je od mog života i života drugih stvorila pakao. Mnogo puta sam se osećala povređeno, ali mislila sam da nemam izlaz i onda sam donela odluku. Osećala sam da moram jer ne bih mogla da provedem još jedan dan osećajući da mi neko uzima telo, dušu, mentalno zdravlje, ljubav i nadu za svet”, započela je Bela objavu.

“Dakle, hvala ti, FBI, na jednom manje negativcu oko kojeg ne moram više da se brinem. Opet sam se probudila s nadom i skinula sam veliki teret. Uz to, htela bih da kažem ono što već dugo želim. Za sve one koji misle da je ženama ugodno u njihovom telu i da sebe prikazuju jer to neki traže, za sve one koji misle ‘ona to zaslužuje’, za ljude koji misle ‘snimilila je fotografiju pa zaslužuje da bude ponižena’. Oni koji su dali takve primedbe, bili su odvratni. Nadam se da se osećate odvratno”, zaključila je glumica.

Inače, Bela je prošle godine otvorila i profil na OnlyFansu. Tada je oborila rekord nakon što je zaradila više od milion dolara u samo 24 sata otkad je pokrenula profil na toj platformi za odrasle.

Danas objavljeno

10 savjeta za buduće i sadašnje vlasnike pasa

Vanja A

U Amsterdamu pronađen slijepi putnik u prostoru za točak aviona, preživio 11-satni let

Vanja A

Kristina Agilera pohvalila Britni Spirs

Vanja A

Ostavite komentar