12. Maja 2022.

Ugradila mikročip za povećanje zadnjice jer želi da pobijedi na takmičenju za najlepšu pozadinu

Big Portal
https://www.instagram.com/p/CYu_7UQqsqd/?utm_source=ig_web_copy_link

Odlučila se na ovaj ekstremni zahvat kako bi pokušala da osvoji popularnu brazilsku titulu Miss BumBum, na izboru na kojem se biraju najseksi zadnjice

Hormonski implantat oslobađa sintetički hormon gestrinone, dobijen iz testosterona, za koji se vjeruje da smanjuje količinu masnoće u telu, pa tako i celulit, povećava čistu masu i povećava libido.

Nakon ugradnje čipa to područje se kasnije čisti i šije. Zahvat je koštao preko 810 funti i trajao je 30 minuta, a očekuje se da će rezultati trajati šest meseci.

Ako sve bude po planu, manekenka se nada da će joj to pomoći u želji da poveća pozadinu: “Procedura je bila u redu, nisam osećala nikakvu bol i nisam imala nikakvih problema”, kaže.

“Moja zadnjica je odvek bila čvrsta, jer redovno vežbam. Odlučila sam se da ugradim čip iz dva razloga. Jedan je zbog prednosti u takmičenju, a drugi je da mi pomogne kod bolova tokom menstruacije”, objasnila je.

Dodala je da se “oseća odlično” i da joj je “doktor stavio na strogu dijetu kako bih izbegla potencijalne probleme oko čipa”, preneo je Daily Star.

https://www.instagram.com/p/COyfGuIrhpU/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare