UEFA laži - BIGportal.ba
Fudbal Sport

UEFA laži

Finale Lige šampiona kasnilo je više od pola sata, a iz UEFA je stiglo objašnjenje koje je krivicu svalilo na navijače

Kako su rekli iz Evropske kuće fudbala, navijači su kasnili sa ulaskom na stadion te je posledično tome kasnio i početak meča.

Da ta priča ne pije vodu posvedočio je i novinar Atletika Simon Hjuz koji je na društvenim mrežama otkrio da mu je jedan od zvaničnika UEFA rekao kako je takvo objašnjenje izdato kako se ne bi izazvali nemiri unutar stadiona.

Izvan su ostale hiljade navijača ispred zatvorenih kapija i sa uredno kupljenim kartama, te i priče o navijačima koji pokušavaju da uđu na silu kao izgovoru za sramnu organizaciju ne mogu da se prihvate. Štaviše, iz pojedinih izvora se navodi da su zapravo domaći navijači ti koji su pravili najviše problema.

Francuskoj policiji ovo nije bilo dovoljno, te su se odlučili i da upotrebe suzavac. Na navijače u čijim je redovima bilo dece i trudnica. Koliko god navikli na metode francuske policije, određene granice postoje.

Dve stvari su sigurne. Ovo se ne dešava poslednji put i zasigurno će najzadovoljniji biti Florentino Peres i Andrea Anjeli i ponovnim pokretanjem projekta “Superliga”.

Danas objavljeno

Finalista Rolan Garosa u II kolu Vimbldona

Vanja A

Mesi prodao više dresova od Ronalda

Vanja A

Nestvaran rolerkoster – i prvo veliko iznenađenje na Vimbldonu

Vanja A

Ostavite komentar