Udruženje povrtlara RS: Građanima Banjaluke i organizacijama biće podijeljeno 30 tona krompira - BIGportal.ba
Banja Luka

Udruženje povrtlara RS: Građanima Banjaluke i organizacijama biće podijeljeno 30 tona krompira

Udruženje povrtara Republike Srpske sprovešće u četvrtak, 18. marta, akciju u kojoj će građanima Banjaluke, ustanovama i organizacijama u ovom gradu biti podijeljeno oko 30 tona krompira, rekao je predsjednik ovog udruženja Brane Mastalo.

Mastalo je naveo da će u Banjaluku stići 10 kamiona sa krompirom i da će akcija početi u 11.00 časova.

– Već smo našli lokacije na Laušu, Starčevici i drugi dijelovima Banjaluke, što će pokriti šest kamiona, dok bi preostala četiri kamiona krompira bila donirana Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Karitasu, Merhametu i drugima. Posjetili smo i u javnu kuhinju Mozaik prijateljstva i dogovorili se da u 11.30 časova dijelimo krompir korisnicima njihovim usluga, a kuhinji ćemo donirati tonu krompira – naveo je Mastalo.

Prema njegovim riječima, građani Banjaluke će na vrijeme biti obaviješteni o lokacijama na kojima će biti dijeljen krompir.

– Ukoliko građani, ali i institucije budu zainteresovane za krompir spremni smo da akciju nastavimo već naredne sedmice – naveo je Mastalo.

Mastalo je naveo da je njegov prijedlog da svaki građanin može da dobije maksimalno dvije vrećice krompira od po 10 kilograma.

Danas objavljeno

STANIVUKOVIĆ POSJETIO ZAVOD “DR MIROSLAV ZOTOVIĆ”: Podržaćemo važne projekte koje Zavod trenutno realizuje

M.

Planirana isključenja el.enegije za 29.11.2021.godine

Vanja A

Radišići donijeli odluku: Ruše danas “Kajak terasu”

M.

Ostavite komentar