Udala se sa 16 godina za mnogo starijeg holivudskog glumca, on je sve izgubio zbog nje - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Udala se sa 16 godina za mnogo starijeg holivudskog glumca, on je sve izgubio zbog nje

Kada je imala samo 16 godina, starleta i rijaliti zvijezda Kortni Stoden (27) udala se za tada pedesetogodišnjeg holivudskog glumca Daga Hačisona.

Ovaj brak je izazvao velike kontroverze u javnosti.

Kortni i Dag bili su u braku deset godina.

Tek prošle godine, glumac, koji je javnosti poznat iz filma “Zelena milja”, otkrio je da je zbog ovog braka izgubio sve i da nije mogao ni da pretpostavi da će razlika od 34 godine izazvati takve reakcije javnosti.

“Ona je imala 16, a ja 50, i znao sam da će to privući pažnju, ali nisam shvatio kakav će uticaj zaista da ima. Nisam mislio da će me nakon toga menadžer i agent ostaviti. Bio sam na crnoj listi. Izgubio sam porodicu i prijatelje. Bio sam odjednom na Titaniku i svi su bježali osim mene i Kortni”, rekao je glumac, koji je zbog ovog braka ostao bez dobrih ponuda, da mu je karijera propala i da je izgubio porodicu.

Naveo je i da ne vjeruje u koncept žaljenja, ali i “da bi neke stvari u životu ipak promjenio da može”:

“Brak s Kortni ipak nije jedna od njih. Ne žalim ni za čim. Bilo je to predivno i moćno putovanje. Slatko-gorko putovanje s Kortni”, ispričao je on u intervjuu za “Foks Njuz”.

Kortni i Dag su se razveli 2017. godine, a glumac je tvrdio da je poslije svega toga bio potpuno finansijski uništen. Sa druge strani, starleta je smatrala da je “apsolutno iskorišćena”:

“Plašila sam se da govorim o tome koliko sam se osećala kao žrtva i koliko sam bila verbalno maltretirana tokom 10 godina braka, jer ja sam bila dijete, a on je imao 50 godina kada smo se uzeli. Ali, sada sam žena i vrijeme je da obučem pantalone za velike djevojke i progovorim o onome što je važno. Osjećala sam se zarobljeno, izmanipulisano i na trenutke napušteno od svih.

Odrastanje u takvom okruženju bilo je to usamljeno i mračno mesto. A Dagu imam da kažem – voleću te uvijek, ali ću uvijek biti i ljuta. Ti si me ostavio – djevojčicu više nego ženu, da se osećam zbunjeno i inferiorno.

Ove stvari ću prevazići i želim ti dobro. Ali, molim te, nemoj ovo nikada više da uradiš nekom maloletniku. To nije u redu, čak i ako roditelji pristanu. Sačekaj optimalno vrijeme pre venčanja. Djeca nisu na tvom nivou. Voljeću te uvijek bez obzira na sve. Budi bolji. Kao što ću i ja biti”, zaključila je ona.

Starleta je nastavila svoj život i trenutno uživa u pažnji vjerenika Krisa Šenga, a par je uslikan na luksuznoj jahti.

Foxnews.

Glasrpske.

Danas objavljeno

Parče papira prodato na aukciji za više od 200.000 funti?!

Vanja A

Slavne dame koje nisu imale intimne odnose prije prve bračne noći, razlozi će vas sigurno iznenaditi

Vanja A

Heidi Klum u djetinjstvu imala hit frizuru, da li biste je prepoznali?

Vanja A

Ostavite komentar