26. Maja 2019.

Udade se Džajina kći

Big Portal

Foto: Antonio Ahel – ATA Images

ATRAKTIVNA Dragana Džajić, ćerka legende Crvene zvezde i jugoslovenskog fudbala Dragana Džajića, i Miloš Ivanović, brat naše proslavljene teniserke Ane, venčali su se danas u beogradskom hotelu “Hajat”, pred 250 zvanica, u prelepom ambijentu, uz pozlaćene svećnike, kristalni luster, bogate cvetne aranžmane, a za sjajnu atmosferu bili su zaduženi Saša Matić i Ana Kokić.

Prvobitno je bilo predviđeno da građanskom venčanju, nekoliko časova ranije, prethodi i crkveno, u Hramu Svetog Save, međutim, Dragana, koja će se poroditi na jesen, i Miloš su odlučili da se naknadno zavetuju na ljubav pred Bogom, samo u prisustvu roditelja i kumova, bez medijske pompe.

ANA Ivanović je svadbi svog brata i nove snajke prisustvovala bez supruga, fudbalera Bastijana Švajnštajgera, koji nije mogao da doputuje zbog sinoćnje utakmice svog kluba Čikago Fajer. Bivša teniserka, koja je takođe u drugom stanju, došla je u pratnji svojih roditelja. I prelepa sportistkinja i njena majka Dragana su, za ovu priliku, odabrale elegantne haljine.

Mlada je stigla u hotel nešto posle 15 časova, blistajući u haljini boje kože. Raspoložena, priznala je da ima malu tremu. Mladoženja Miloš stigao je oko 16 časova u skupocenom teget smokingu i, za razliku od svoje drage, nije se zadržavao pred novinarima.

Dragan Džajić je, ulazeći u hotel, u prolazu rekao:

– Za mene je najvažnije da oni budu srećni. Od mene nisu zahtevali nikakav poklon, pustite me da se lepo provedem. Popiću žestoko piće, a videću koju ću pesmu poručiti.

POSLE građanskog venčanja, usledilo je višečasovno veselje za pamćenje kome su, očekivano, prisustvovale i brojne javne ličnosti, pre svega iz sfere sporta i muzike. Ceremoniju nisu propustili Zdravko Čolić, Dušan Savić sa suprugom Marinom, sinom Vujadinom i snajom Mirkom Vasiljević, čelnici Crvene zvezde Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela i Svetozar Mijailović… Slobodan Boba Živojinović je stigao sa sinom Filipom i snajom Aleksandrom Prijović.

Svadbenom veselju su prisustvovali i košarkaški trener Božidar Maljković, lekar dr Miljko Ristić, televizijski voditelj Dragiša Kovačević, reditelj Jug Radivojević…

BEZ SKANDALA

DRAGANA, nekadašnja manekenka, i Miloš, vlasnik radnje u kojoj se šiju košulje po meri, od početka veze nisu želeli da se medijski eksponiraju, i klonili su se tračeva i bilo kakvih skandala. Prvi put su fotografisani zajedno prošle godine, tokom boravka Ane Ivanović u Beogradu. Spekulisalo se da li su samo drugovi ili je nešto više u pitanju, a onda je prošlogodišnja fotografija zaljubljenog para sa mora otklonila sve dileme.

 

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare