8. Marta 2021.

Učiteljice iz FBiH u Zvorniku uz muziku uživo slavile 8. mart

Big Portal

U okviru pojačanih aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske na kontroli poštovanja zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije, proteklog vikenda evidentirana su četiri krivična djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

“U od 19.55 do 20.30 časova 6. marta, policijski službenici Policijske uprave Zvornik su u ugostiteljskom objektu zatekli 137 osoba od kojih niko nije koristio zaštitnu masku i nije bio na propisanoj fizičkoj distanci. Utvrđeno je da se u navedenom objektu emituje muzika putem razglasa-didžej. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina”, rekla je portparol MUP RS Mirna Miljanović.

Istog dana u periodu od 20.35 do 20.50 časova policijski službenici PU Zvornik su u ugostiteljskom objektu zatekli 55 osoba, od kojih niko nije koristio zaštitnu masku, i nije bio na propisanoj fizičkoj distanci. Utvđeno je da se u navedenom objektu emituje muzika putem razglasa-didžej.

“U Tesliću 6. marta oko 23.40 časova, u ugostiteljskom objektu policijski službenici PU Doboj i radnici komunalne policije su zatekli 37 gostiju. Policiji u Zvorniku je 7. marta ujutru prijavljeno da se u prostorijama područne osnovne škole u mjestu Liplje, organizuje proslava povodom 8. marta od strane žena koje rade u prosvjeti u FBiH, da se izvodi muzika uživo i da je prisutno oko 60 osoba”, pojasnila je Miljanovićeva.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske poziva građane da nadležnim službama prijave nedogovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu ga ugroze zdravlje ljudi.

(Srpskainfo)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare