5. Augusta 2019.

Ucijenila ga, mora da uradi ovo

Big Portal

Marina je zaprijetila Darku da će ga ostaviti ukoliko se ne uozbilji i ne povede računa o svom zdravstvenom stanju

Naime, Marina je zapretila Darku da će ga ostaviti ukoliko se ne uozbilji i ne povede računa o svom zdravstvenom stanju, jer je sve lošije prekomerne kilaže.

Zbog svog zdravstvenog stanja i oporavka koji i dalje traje, njegova verenica Marina ucenila ga je da mora da smrša, ali i da prestane da konzumira alkohol.

– Darko i Marina se mnogo svađaju u poslednje vreme. On to sve okreće na šalu, ali uopšte nije tako naivna situacija. Marina je bila uz njega u najgorim trenucima i tokom višemesečnog oporavka, koji nije bio nimalo lak, a pritom se još uvek nije potpuno oporavio. Milion puta ga je opominjala da mora da pazi na sebe, da se odmara, da pazi šta jede, da ne konzumira alkohol više, Darko se složi, a onda nastavi po svom. Otkako je došla kući sa malenim Aleksejem iz porodilišta, Marina se adaptira na život jedne majke i maksimalno je posvećena sinu, dok je Darko stalno u pokretu i nastavlja po starom. Ona se nadala da će se malo skrasiti kada dođe sin u kuću, ali Darko kao da je nepromenljiv. Kada je videla kuda to vodi, rekla mu je: “Dosta sam te trpela. Tvoje ponašanje je nedopustivo. Ako nisi dobar za sebe, nisi dobar ni za mene i dete. Prestani da ločeš više s drugarima i da se igraš sa životom i pod hitno sredi ishranu. Ne mogu da te gledam kako se uništavaš”. On je prvo negirao da je njegovo ponašanje toliko loše, a kada je video koliko Marinu sve to potresa, obećao joj je da će dati sve od sebe i da je neće razočarati – rekao je izvor.

Darko Lazić, priznao je da ga Marina često kritikuje i da imaju rasprave zbog toga, ali nije želeo da zalazi u detalje.

– Tačno je da me Marina najviše kritikuje zbog kilaže, a posle nje i moji roditelji. To su ljudi koji mene vole i ja sam svestan da nije dobro što sam se ovoliko ugojio, ali ću probušiti kašiku. Obećao sam da ću smršati, ali nikako mi ne ide. Moraću malo više da se uozbiljim, inače, ode žena. Kao što svi kažu, trebalo bi malo više da se ugledam na nju, ona izgleda kao da se nije ni porodila, stvarno vodi računa o sebi i ponosan sam na nju – iskren je Lazić.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare