UBISTVO U BANJALUCI Aleksandru Bubnjeviću određen jednomjesečni pritvor - BIGportal.ba
Hronika Vijesti

UBISTVO U BANJALUCI Aleksandru Bubnjeviću određen jednomjesečni pritvor

Okružni sud u Banjaluci odredio jednomjesečni pritvor Aleksandru Bubnjeviću koji se tereti da je 19. juna ubio Miroslava Tatića (52) na kućnom pragu u Banjaluci. Pritvor je određen zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao uništiti tragove važne za krivični postupak, te da će ometati krivični…

Okružni sud u Banjaluci odredio jednomjesečni pritvor Aleksandru Bubnjeviću koji se tereti da je 19. juna ubio Miroslava Tatića (52) na kućnom pragu u Banjaluci.

Pritvor je određen zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao uništiti tragove važne za krivični postupak, te da će ometati krivični postupak uticajem na svjedoke.Takođe, pritvor je određen iz razloga vanrednih okolnosti, jer je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od najmanje pet godina ili teža kazna, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili posljedice te što bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda-uznemirenja javnosti.

Osumnjičeni je, zajedno sa svojom maloljetnom djevojkom, 19.juna, došao do kuće Tatića u namjeri da se obračuna sa sinom ubijenog Miroslava. Nakon kraće verbalne prepirke i fizičkog sukoba, Bubnjević je pucao iz pištolja i usmrtio ga.

Metak je Tatića pogodio direktno u srcu i bio je na mjestu mrtav.

(Klix)

Danas objavljeno

Poginuo dječak, roditelji pritekli da pomognu, pa ih udarilo drugo vozilo

M.

Zemanu “pakuju” opoziv dok leži u bolnici

M.

Navršile se 52 godine od katastrofalnog zemljotresa u Banjaluci

M.

Ostavite komentar