Ubisoft predstavio novu free2play igru – XDefiant će biti konkurent franšizi Call of Duty - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Ubisoft predstavio novu free2play igru – XDefiant će biti konkurent franšizi Call of Duty

Ubisoft je očigledno oštro rešio da se pridržava svoje nove politike, sa kojom se neće fokusirati ka AAA izdanjima, već će publici više pružati igre po free2play modelu i sa multiplejerom u fokusu.

Jednu takvu igru smo već videli pre par meseci, sa sada je najavljena još jedna besplatna igra koja će direktno ući u konkurenciju sa Call of Duty franšizom, piše play.co.rs.

Radi se o XDefiant, arena pucačini iz prvog lica sa brzim okršajima formata 6v6. Igra je bazirana na ranijim ostvarenjima sa Tom Clancy’s etiketom, pa se tako u njoj nalaze tri fakcije – Echelon iz Splinter Cell, Wolves iz Ghost Recon i Cleaners iz The Division igara.

Svaka fakcija ima svoje upečatljivo obeležje, a samim tim su i sposobnosti igrivih karaktera definisane za borbu u areni. Ubisoft obećava brze borbe sa malim mapama, po čemu ide kao direktni konkurent Call of Duty multiplejer formatu, ali da li je stvarno igra dorasla tome kao konkurent ostaje da se vidi kada počne testiranje zakazano za avgust.

U videu ispod, koji zapravo počinje na oko 28 minuta, možete detaljno videti glavne informacije o XDefiant, navodi play.co.rs.

Danas objavljeno

Novi udar na Facebook: “Bitnije im je da zarade novac”

Vanja A

Intel Xe-HPG Arc Alchemist grafičke karte bi mogle biti u cjenovnom rasponu od 650 do 825 dolara

Vanja A

Redmi Note 11 Pro 5G će imati AMOLED displej sa 120Hz osvježavanjem

V.R.

Ostavite komentar