Ubisoft odložio objavu gotovo svih igara koje je najavio - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Ubisoft odložio objavu gotovo svih igara koje je najavio

Ubisoft je odložio objavu nekoliko velikih igara u okviru svoje ponude. Watch Dogs: Legion je trebalo da se pojavi 6. marta, dok je Gods & Monsters zakazan za 25. februar; Rainbow Six Quarantine je takođe bio planiran za prvo tromesečje 2020. godine. Pomenute igre su sada odložene za drugu polovinu naredne godine.

Kompanija je odlučila da odloži objavu ovih naslova nakon razočaravajuće prodaje Ghost Recon Breakpoint i The Division 2 naslova. CEO Ubisofta Yves Guillemot sugeriše da kompanija nije sačekala da prođe dovoljno vremena između prethodnih verzija i nastavaka ovih igara, kako bi novi naslovi imali dovoljno uticaja.

Zbog ovoga Ubisoft daje razvojnim timovima za Gods & Monsters, Rainbow Six Quarantine i Watch Dogs: Legion više vremena da rade na pomenutim igrama, kako bi se obezbedilo optimalno iskustvo za gejmere.

Ubisoft je ranije odložio Skull and Bones, svoju multiplejer igru, koja će umesto ove jeseni stići tokom 2020-2021 fiskalne godine. Tokom pomenute fiskalne godine planirana je objava pet igara, koje uključuju i dva naslova iz Ubisoftovih najvećih franšiza (verovatno naredni Assassin’s Creed i Far Cry).

U međuvremenu, Sony i Naughty Dog su objavili da će jedna od najiščekivanijih igara u narednoj godini, The Last of Us Part II, biti odložena za 29. maj 2020. godine. Igra je prvobitno bila najavljena za 21. februar naredne godine.

Izvor: Engadget

Danas objavljeno

Globalni Redmi Note 10, Note 10 Pro i Mi 11 Lite uskoro dobijaju MIUI 13 sa Androidom 12

Vanja A

Google Search počinje testiranje redizajniranog korisničkog interfejsa za pregled slika na mobilnom uređaju

Vanja A

Apple događaj održaće se na proljeće, stižu iPhone SE 5G, novi iPad Air i novi Mac

Vanja A

Ostavite komentar