19. Novembra 2022.

Ubisoft je podijelio nove detalje o Splinter Cell remejku

Big Portal

Ubisoft je proslavio 20 godina Splinter Cell serije, a osim što su odlučili da prvu igru poklone besplatno u PC verziji, podelili su i neke nove informacije o planiranom rimejku. Sam redizajn još nismo videli na delu, objavljeno je samo nekoliko idejnih crteža. Međutim, potvrđeno je koji će aspekti igre biti poboljšani i prošireni.

Ubisoft kaže da će protivnikova inteligencija u igri dobiti značajnu nadogradnju. Tako ćemo videti protivnike koji se ponašaju različito u zavisnosti od nivoa obuke koji imaju. Na primer, obični čuvari i obučeni specijalci neće se ponašati identično, kao u originalu.

Štaviše, kaže se da programeri žele da istraže uključivanje ideja iz drugih Splinter Cell igara. Kao primer navode treću igru Teorije haosa, koja je imala otvorenije nivoe gde je igrač mogao da dođe do cilja koristeći nekoliko različitih ruta. Takođe se pominje da će igraču biti ponuđeno više opcija za deeskalaciju situacija. U originalnoj igri, igra se završavala ako su neprijatelji bili upozoreni previše puta, dok u rimejku neće biti tako, ali će igrač morati da se izvuče iz kriznih situacija bez automatskog prekida misije.

Ubisoft kaže da je igra još uvek u veoma ranoj fazi razvoja i da ne planiraju da požuruju. Ideja je da povratak Sema Fišera u ovu adaptaciju postavi novu osnovu za budućnost Splinter Cell-a, koji će po prvi put izaći iz okvira video igrica i postati animirana serija na Netfliksu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare