Ubijena Žaklin Avant - supruga poznatog muzičara i tašta direktora Netfliksa - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ubijena Žaklin Avant – supruga poznatog muzičara i tašta direktora Netfliksa

Supruga poznatog muzičkog direktora Klarensa Avanta ubijena je u utorak, u svom domu, u elitnom naselju Trusdejl Estejts u Los Anđelesu.

Žaklin Avant (81) su ubili lopovi prilikom upada u njihovu porodičnu kuću.

Policija Beverli Hilsa pozvana je u kuću u susednom Trusdejl Estejtsu u utorak uveče, oko 2.30 ujutro, nakon što je pozivalac 911 rekao da je neko upucan i ubijen.

Avantova supruga sa kojom je bio u braku 54 godine, hitno je prevezena u bolnicu, gde je kasnije umrla.

Šef policije Beverli Hilsa Mark Stejnbruk potvrdio je da su Klarens Avant (90) i obezbeđenje bili prisutni u trenutku pucnjave, ali nisu povređeni. On je tokom konferencije za štampu rekao da je zamoljen da se zahvali svima na porukama podrške i saučešća u ime porodice Avant.

“Žaklin je bila neverovatna žena, supruga, majka, filantrop i 55-godišnja stanovnica Beverli Hilsa koja je dala nemerljiv, pozitivan doprinos i uticaj na umetničku zajednicu. Nedostajaće njenoj porodici, prijateljima i svim ljudima kojima je pomagala tokom svog neverovatnog života”, pročitao je Stejnbruk iz izjave porodice Avant.

Legendarni muzički direktor Klarens Avant primljen je u Rok i Kuću slavnih u oktobru, zajedno sa suprugom. Njihova ćerka, Nikol Avant, udata je za generalnog direktora Netflika Teda Sarandosa.

On se objavom na Instagramu oprostio od Žaklin.

“Reči i slike nisu dovoljne da zabeleže naš iznenadni gubitak prelepe Žaklin Avant. Matrijarh nad matrijarhima. Cele porodice Avant i Sarandos cene sve izjave iskrenog saučešća. Imala je neizmeran uticaj na naše živote, na naš grad, na živote umetnika i ljubitelja umetnosti… posebno afroameričkih umetnika. Nedostajaće nam njena elegancija, njen stil i njena moć”, napisao je on.

Danas objavljeno

“Sarmagedon”: Burek sa sarmom izazvao buru na društvenim mrežama

Vanja A

Pop zvijezde Kristina Agilera i Maluma objavili nove singlove

Vanja A

Takmičenje u jedenju luka, šampion pojeo 192 komada i nije zaplakao

Vanja A

Ostavite komentar