Ubica iz Novog Sada priznao zločin: Sav bes sam iskalio na njoj - BIGportal.ba
Region Vijesti

Ubica iz Novog Sada priznao zločin: Sav bes sam iskalio na njoj

Goran Janković, koji je danas uhapšen zbog sumnje da je macolom ubio ženu, taštu i tasta, saslušan je u policiji u Novom Sadu i priznao je zločin, navodi Kurir.

Janković je tokom saslušanja bio potpuno hladan i smiren, što je policajce i tužioca potpuno zateklo. Nijednog trenutka nije pokazao kajanje, prenosi list.

“Iznervirao sam se kada me je žena 11. maja prijavila za nasilje. Nisam nikako mogao da se pomirim s tim, pa sam počeo i da pijem. Noć pre zločina proveo sam u kafani. Kući sam se vratio oko četiri sata ujutru, a probudio sam se oko pola šest. Nešto mi je kvrcnulo u glavi i rešio sam da odem kod žene u nameri da joj se osvetim”, navodno je rekao na saslušanju Janković.

On je priznao da je tasta i taštu ubio macolom, a da je ženu prvo pretukao i davio.

“Sav bes sam iskalio na njoj”, navodno je rekao Janković.

On je navodno dodao da se svesno krio i da nije imao nameru da se preda policiji.

“Razmišljao sam kako da pređem granicu. To mi je bio cilj. Hteo sam da se sklonim odavde i da se saberem”, navodno je izjavio trostruki ubice posle hapšenja.

Goran Janković (37) uhapšen je danas nakon trodnevne potrage u Novom Sadu. On se krio na jednom brodu na Dunavu, a kod njega je navodno pronađen i nož. Osumnjičeni nije pružao otpor prilikom hapšenja.
b92

Danas objavljeno

Miroslav Aleksić danas pred tužiocem

M.

Gejts ograničava putovanja-pravi kovid pasoš

M.

Zagrepčane probudio potres

M.

Ostavite komentar