Ubica iz Atlante sada tvrdi da je seksualni zavisnik - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Ubica iz Atlante sada tvrdi da je seksualni zavisnik

Muškarac optužen za ubistva u seriji oružanih napada koje je izvršio u roku od sat vremena u tri salona za masažu na području Atlante u američkoj državi Džordžiji, izjavio je da ima problem sa seksualnom zavisnošću i njegov zločin možda nije bio motivisan rasnom mržnjom, saopštile su lokalne vlasti.

Ubica 21-godišnji Robert Eron Long usmrtio je osam osoba, među kojima šest Azijatkinja i izazvao strahovanje da su njegovi napadi još jedan zločin iz mržnje prema Amerikancima porijeklom iz Azije na koje je, inače, tokom pandemije bilo mnogo napada, prenio Rojters.

Long je sinoć najprije pucao na pet osoba u salonu za azijsku masažu Jungs u Akvordu, oko 50 kilometara sjeverno od Atlante, izjavio je predstavnik šerifa okruga Čiroki kapetan Džej Bejker, prenio je ranije AP.

Dve osobe su u tom napadu preminule na licu mjesta, a tri su prebačene u bolnicu u kojoj su još dvije žrtve preminule, potvrdio je Bejker.

Otprilike sat kasnije, policija je nakon poziva na intervenciju zbog pljačke pronašla tri ženske osobe koje su umrle od prostrijelnih rana u Gold Spa centru u blizini kvarta Bakhed u Atlanti, nadomak gradskog bloka u kojem se nalaze saloni za tetoviranje i striptiz klubovi.

Dok su bili na mjestu zločina, policajci su saznali i za pucnjavu u drugom spa centru, preko puta ulice, u Aromaterapi spa gdje su pronašli još jednu ubijenu žensku osobu.

“Osumnjičeni je preuzeo odgovornost za ubistva. Lokacije na kojima je počinio zločine on smatra mestima iskušenja koja je želeo da uništi”, izjavio je policijski kapetan Džej Bejker i potvrdio da je u kolima ubice pronađeno oružje kalibra 9 milimetara.

Danas objavljeno

“Crni” ili “istorijski” dan? Referendum prelomio – dok drugi i dalje raspravljaju, oni su odlučno rekli “Da”

M.

Talibanska vjerska policija odlučila: Još jedna zabrana stupa na snagu

M.

SPD i CDU/CSU vode tjesnu borbu za prvo mjesto

M.

Ostavite komentar