"UB40" izdaju novi album, singl himna Igara Komonvelta 2022. - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“UB40” izdaju novi album, singl himna Igara Komonvelta 2022.

Slavna britanska muzička grupa iz Birmingema “UB40” proslaviće 45 godina rada novim albumom i turnejom po Velikoj Britaniji i Irskoj, a singl “Champion” sa novog albuma predstavljen je kao zvanična himna Igara Komonvelta 2022., objavili su mediji u Engleskoj.

Igre Komonvelta biće održane od 28. jula do 8. avgusta, a singl “Champion” UB40 su uradili sa više izvođača na ovogodišnjem Birminghamskom festivalu.

Novi album Ju-Bi forti, koji će se zvati “UB45”, sadrži jedanaest potpuno novih pesama i željno ga očekuju ljubitelji ove grupe, pišu Britanci.

Motiv “45” u imenu albuma je u vezi sa brzinom okretanja ploča na gramofonu, koje su nekada bile nosači muzike, a jedna vrsta poloča se okretala 45 krugova u minutu.

U zvaničnoj najavi na sajtu grupe navodi se da je novi album “proslava prošlosti i sadašnjosti UB40 sa novim originalnim materijalom, kao i preradom nekih od klasika i najvećih hitova benda, u izvođenju novog frontmena Mat Doilea”.

“Ponosni smo što predstavljamo Igre Komonvelta u Birmingemu 2022. sa zvaničnom himnom”, rekao je gitarista Robin Kembel, dodajući da “Birmingem predstavlja najbolje od globalne Britanije.

“Naš je posao da to pokažemo svetu, Birmingem je zaista grad šampiona”, rekao je Kembel.

UB40 je britanska mužicka grupa koja se proslavila mešavinom rege i pop muzike. Grupa je prodala preko 100 miliona ploča, a najpoznatiji hitovi su “Red vine”, “Food For Thought”, “Cherry Oh Baby” i “Kingston Town”.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Za šta možeš koristiti ulje eukaliptusa i koje su mu prednosti?

Vanja A

On je osvojio srce ledene kraljice

Vanja A

Zašto Ronaldo nema niti jednu tetovažu?

Vanja A

Ostavite komentar