"U Zvezdi sam ostvario san, Eto je najbolji fudbaler sa kojim sam igrao" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“U Zvezdi sam ostvario san, Eto je najbolji fudbaler sa kojim sam igrao”

Milan Jevtović u Crvenoj zvezdi nije uspeo da se izbori za dovoljan broj minuta, te je brzo napustio Ljutice Bogdana.

Prethodne zime otisnuo se put Kipra, gde sada brani boje Apoela, ali je uprkos svemu, srećan što je bio deo crveno-bele porodice.

“San svakog fudbalera u Srbiji je da nosi dres Zvezde ili Partizana. Navijač sam Zvezde, tako da sam ispunio svoj san. Sada sam srećan na Kipru, gde je jako lepo. Ima dosta dobrih restorana i često mi dolazi porodica“, izjavio je Jevtović.

Njegovo mišljenje je da su navijači Antalije, u kojoj je igrao pre dolaska u Zvezdu, najbolji pred kojima je igrao.

“Svi klubovi imaju navijače koji su jako dobri i oni čine da igrači budu još bolji na terenu. Najbolje pristalice ima Antalija. To je bilo nešto neverovatno. Zaista su bili neverovatni i nikada neću da ih zaboravim”.

Tamo je igrao sa nekim svetski poznatim igračima, a najveći utisak ostavio je bivši as Barselone i Intera, slavni Kamerunac Samjuel Eto.

“Naučio sam mnogo iz celog iskustva, kao igrač i osoba. Mnogo toga dobrog naučio sam od Samuela Etoa, Joana Đurua, Jekte Kurtulusa, Emrea Gurala. Najviše vremena proveo sam sa Ferhatom Kaplanom i Sakibom, takođe i sa Ajtadžom. Oni su mi bili kao braća. Pomagali su mi sa svim stvarima, čak se i danas redovno čujemo“.

Danas objavljeno

Đoković može na Rolan Garos bez vakcine

M.

Australijanac izbacio Anduhara, Švjontek lako, Siner se mučio

Zeljka

Tadić: Biram Vlahovića pre Halanda; sa Mitrovićem i zatvorenih očiju

Zeljka

Ostavite komentar