U Zadru uhapšen diler sa kokainom vrijednim 216.000 evra - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

U Zadru uhapšen diler sa kokainom vrijednim 216.000 evra

Zadarska policija uhapsila je u Zadru dilera droge kod koga je pronađeno 1,3 kilograma kokaina, čija se vrijednost na kriminalnom narko tržištu procjenjuje na 1,6 miliona kuna (oko 216.000 evra), saopšteno je danas iz Policijske uprave zadarske.

Policija je prije dva dana pretražila kuću uhapšenog Zadranina J.Ž.(37) i ostale prostorije i automobile koje koristi, prenosi Hina.

Pronađeni kokain je izuzetno visoke čistoće koja iznosi od 75 do 90 odsto, a ta količina miješanjem s tzv. punilom predstavlja više od tri kilograma droge u uličnoj distribuciji i dostiže cijenu od 500 kuna za gram, ističu iz policije.

“Uhapšenog policija svrstava u red najistaknutijih osoba u preprodaji kokaina na zadarskom narko tržištu”, rekli su iz Policijske uprave zadarske.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu za proizvodnju i promet droga priveden istražnom sudiji nadležnog županijskog suda.

Policija je u kriminalističkoj istrazi utvrdila visok stepen sumnje da je uhapšeni diler imovinsku korist od preprodaje droge u prethodnom periodu investirao u nekretnine i druge materijalne vrijednosti u svom posjedu i posjedu članova svoje porodice i drugih bliskih osoba, pa će istraga protiv njega biti nastavljena.

TANJUG

Danas objavljeno

Blinken: Zajednički front u slučaju dejstva protiv Ukrajine

M.

Pogledajte koliko traje izolacija za vakcinisane i nevakcinisane osobe

M.

CIN: Pročitajte šta sve od imovine ima Bisera Turković

M.

Ostavite komentar