U vožnji dajak čamcem u Banjaluci uživalo 300 osoba - BIGportal.ba
Banja Luka

U vožnji dajak čamcem u Banjaluci uživalo 300 osoba

Više od 300 ljudi, kako iz Banjaluke, tako i gostiju iz regiona, imalo je priliku da se vozi dajak čamcem tokom besplatnih vožnji na plaži kod Zelenog mosta, koje je organizovao Dajak klub.

Andrej Zamolo, predsjednik tog kluba, za “Nezavisne novine” ističe da su ispunjena sva očekivanja te da je bio veći broj zainteresovanih za vožnju dajak čamcima nego prethodnih godina.

“Besplatnu vožnju dajak čamcem iskoristili su okupljeni, koji su se konstantno smjenjivali, dolazili su i odlazili. Bilo je naših sugrađana, ali i gostiju iz regiona, s obzirom na to da je tokom vikenda bio aktuelan i ‘Moto-fest'”, rekao je Zamolo.

Ističe da su ih i vrijeme, i dobra voda poslužili u nedjelju te da su svi bili pozitivno iznenađeni. Prema njegovim riječima, za ta tri sata, koliko su trajale vožnje, nisu ni mogli voziti veći broj osoba.

“Ipak, mislim da smo ove godine imali za nekih 10 do 20 odsto više učesnika nego što ih je bilo prethodnih godina”, istakao je Zamolo.
Kako kaže, neki su se dajak čamcima vozili prvi put, dok su neki ranije imali priliku da se voze. Naime, ističe da su među učesnicima bile zastupljene sve generacije, djeca, mlađe i starije osobe, te da su svi bili zadovoljni što su imali priliku da se voze ovom vrstom plovila.

Dodaje da prošle godine zbog pandemije virusa korona nisu organizovali promotivne vožnje, ali da su ove godine sve nadoknadili.

Nezavisne novine

Danas objavljeno

Banja Luka obilježava Međunarodni dan lica sa invaliditetom

M.

Grad Banjaluka isplatio stipendije kategorisanim sportistima

M.

Planirana isključenja električne energije za 05.decembar 2022. godine

Vanja A

Ostavite komentar