U uniformi i sa puškom u ruci u centar Banjaluke - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

U uniformi i sa puškom u ruci u centar Banjaluke

Jutros oko šest časova policijski službenici nadležne policijske stanice postupili su po prijavi da se iz banjalučkog naselja Priječani jedna osoba u vojnoj uniformi i sa puškom kreće prema centru Banjaluke.

Policija je jutros u Banjaluci uhapsila Ž.M. i D.M. zbog toga što su uznemirli građane u banjalučkom naselju Priječani, saznaje Srpskainfo.

– Jutros oko šest časova policijski službenici nadležne policijske stanice postupili su po prijavi da se iz banjalučkog naselja Priječani jedna osoba u vojnoj uniformi i sa puškom kreće prema centru Banjaluke. Utvrđeno je da se radi o D.M. koji je nosio pušku za „Paintball“, te je sa Ž.M. izvodio vojne i policijske vježbe, čime je izazvao osjećaj ugroženosti građana Banjaluke – rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Od D.M. su oduzeti puška za „Paintball“, vojna uniforma i radio veza, koji će poslužiti kao dokaz u prekršajnom postupku.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac, koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela, te da se radi navedenom prekršaju.

(Srpskainfo)

Danas objavljeno

Preminuo Milutin Mrkonjić

M.

Novi protesti u Zagreb protiv kovid potvrda

M.

Novi soj virusa korona visoko rizičan za Evropljane

M.

Ostavite komentar