U toku kriminalistička obrada lica lišenog slobode u Prnjavoru - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

U toku kriminalistička obrada lica lišenog slobode u Prnjavoru

U Policijskoj stanici Prnjavor, u toku je kriminalistička obrada lica inicijala P.S. iz Prnjavora, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Nakon završene kriminalističke obrade, lice će biti sprovedeno u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Podjsećamo, juče oko 17.00 časova, u Policijskoj stanici Prnjavor, zaprimljena je prijava da je lice inicijala P.S. iz pištolja, pucalo u pravcu lica inicijala M.S. zbog nerješenih imovinsko – pravnih odnosa.

  • Policijska uprava Banjaluka osuđuje izjavu Miladina Stanića i Srpske demokratske stranke koji ovaj događaj nazivaju “političkim činom”, a radi se o nerješenim imovinsko – pravnim odnosima između članova porodice Stanić. Uvidom u službene evidencije smo utvrdii da postoji više od 10 prijava između članova porodice Stanić, u posljednjih godinu dana, a koje se odnose na nerješene imovinsko – pravne odnose, a da je to problem koji traje godinama i da policija redovno iterveniše. Po svakoj prijavi policijski službenici Policijske stanice Prnjavor su postupili profesionalno, te o svemu obavijestili nadležne službe, Komunalnu policiju, Odjeljenje za stambeno – komunalne poslove opštine Prnjavor, kao i Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, kome smo dostavljali izvještaje o počinjenim krivičnim djelima – ističu u Policijskoj upravi Banjaluka.

Danas objavljeno

Napad u Lastinom autobusu u Njemačkoj: Zbog poruke od Alaha nasrnuo na putnike

M.

Mediji: Snajperisti nadgledaju administrativni prelaz Jarinje

M.

Australija: Žestok obračun demonstranata i policije zbog obavezne vakcinacije

M.

Ostavite komentar