23. Augusta 2022.

U toku isporuka knjiga banjalučkim osnovnim školama

Big Portal

Kako navode iz Gradske uprave, prema planu koji je usaglašen sa Zavodom za udžbenike i nastavna sredstva i Aktivom direktora banjalučkih osnovnih škola – udžbenici će sutra biti dopremljeni u tri osnovne škole.

“U četvrtak, 25. avgusta kontigent udžbenika stići će u OŠ ‘Branko Ćopić’, OŠ ‘Vuk S. Karadžić’ i OŠ ‘Dositej Obradović’, kazali su iz Gradske uprave.

Dodaju da je za 26. avgust planirano da kompleti udžbenika budu distribuirani sljedećim školama: OŠ “Đura Jakšić”, OŠ “Miloš Crnjanski” i OŠ “Petar P. Njegoš”.

“Prema rasporedu, 29. avgusta udžbenici će stići u još šest škola, i to: OŠ ‘Milan Rakić’, OŠ ‘Miroslav Antić’, OŠ ‘Mladen Stojanović’, OŠ ‘Petar Kočić’, OŠ ‘Sveti Ćirilo i Metodije’ i OŠ ‘Stanko Rakita’. U proteklom periodu udžbenici su dopremljeni u OŠ ‘Branko Radičević’, OŠ ‘Sveti Sava’, OŠ ‘Georgi S. Rakovski’, OŠ ‘Jovan Cvijić’, OŠ ‘Jovan Jovanović Zmaj’, OŠ ‘Desanka Maksimović’, OŠ ‘Branislav Nušić’, te OŠ ‘Ivan Goran Kovačić'”, dodali su iz Gradske uprave.

Dalje navode da će škole dalje organizovati raspodjelu udžbenika učenicima i o tome obavijestiti roditelje odnosno svoje đake.

Naime, grad Banjaluka je već drugu godinu zaredom obezbijedio besplatne udžbenike za osnovce.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare