U susret novogodišnjim praznicima: Mini skakaonica od petka na Trgu - BIGportal.ba
Banja Luka

U susret novogodišnjim praznicima: Mini skakaonica od petka na Trgu

Turistička organizacija Grada od 22. do 24. novembra organizuje turističko-zabavni događaj u centru Banjaluke, kao najavu novogodišnjih manifestacija u najvećem gradu Srpske.Projekat „Mala skakaonica“ zvanično će biti otvoren u petak na Trgu Krajine od deset časova. U pitanju je mini skakaonica koja stiže iz Slovenije u saradnji sa Olimpijskim centrom “Jahorina” a koja će ta tri dana biti dostupna od 10 do 19 časova.

Banjalučani će imati priliku da se iz prve ruke upoznaju sa jednim od najvećih sportskih događaja koji se tokom godine organizuje u našem regionu, a to su skijaški skokovi na Planici.

“Banjaluka neće dobiti samo atraktivan sadržaj već i priliku da se na kvalitetan način promoviše u Sloveniji, vrati povjerenje gostiju iz ove zemlje koji su naši najbrojniji gosti, gledajući iz vizure statistike dolazaka gostiju iz regiona. Samim tim naš grad dobija priliku da se na kvalitetan, kreativan i poseban način prikaže kao nezaobilazno turističko mjesto koje svakako treba posjetiti”, poručili su iz TOBL-a.

Projekat je podržalo Ministarstvo trgovine i turizma RS, Olimpijski centar “Jahorina” i Odjeljenje za turizam Grada Banjaluka.

Danas objavljeno

Gradonačelnik Banjaluke predstavio 100 dana rada

M.

Cvjetne kugle u Gospodskoj ulici zasjale posebnim sjajem

M.

Planirana isključenja el.energije za 18. i 19.04.2021 godine

Vanja A

Ostavite komentar